SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Bir Büyük Kulübün Daha Gündeminde

0
Güncellendi - 2018-06-18 19:23:02
Adem Bir Büyük Kulübün Daha Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Adem Büyük'ü Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'un da istediği öğrenildi. Futbolcunun transferiyle ilgili gözler sarı kırmızılı yönetime çevrildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük'ün taliplileri artıyor.

 31 yaşındaki Büyük, geride kalan sezon 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika görev yaparken, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor olarak da görev yapabilen tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'la da anılmaya başladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Adem Büyük'ün Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in listesinde olduğu ve İstanbul ekibinin tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi. Yerli oyuncu sayısında sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar ile birlikte Adem Büyük'ü transfer etmek istediği kaydedildi.

  Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor'un Aytaç Kara'yı kadrosunda tutmak için Trabzonspor yönetimiyle masaya oturacağı, Trabzonspor'un ise sarı kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Adem Büyük'ü istediği ileri sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yapmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Gittiğin takımda koşacaksın ona göre
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Adem in takıma ne kadar faydalı olduğunu anlamak için gol sayısına bakmayın. Sırtı dönük oyunu Türkiye de en iyi oynayanlardan biri.Topu ayağa aldığı zaman takım yerleşmesine o kadar katkısı var ki....Ama size göre işe yaramaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Adem de aytac da gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    28 maçta 4 gol 4 asist vay be çok büyük bir futbolcuymuş, hemen Barcelona'nın adamları irtibata geçsinler, Trabzon az gelir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Futboldan ve futbolcudan anlamayan zihniyet gene yorum yapmaya başlamış ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Acilen gönderin malatyasporumuzun faydasına Birçok maçda gol atamıyarak malatyasporumuzu o yaktı yerinde başka birisi olsaydı malatya ilk 5 i zorlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi ordan adam takımın tek hücüm silahı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersyil (5 yıl önce)
    Gönderin gitsin daha faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla