SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Çatı Altındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:49
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, aykırılıkları en kısa sürede giderebilecek bir ortam ve siyasi iradenin oluşması gerektiğini söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, CEM Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu'na 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi. 

30 Mart yerel seçimlerinin hayırlı sonuçlara vesile olmasını dileyen Doğan, "Bu çaba ve gayretler bir hizmet yarışıdır. Bu bir nasip meselesidir. Ama şuan inanıyoruz ki, mesele neticede iki taşı üst üste koymaktır. Bunun için yola çıktığınızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah hayırlısı olur" şeklinde konuştu.

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'ya büyük katkılar sağlayan CEM Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

CEM Vakfı'nı çok önemsediklerini dile getiren Kazancıoğlu, "Malatya'nın gereklerini ve gerçeklerini çok iyi bilen, zamana ve semine göre davranması gerektiğini bilen bir çatı altındayız. Böyle yerlerde sorumluluk sahibi, durumdan vazife çıkarmayı bilen insanların olması öncelikle ülkemiz, sonrada Malatya'mız adına kayda değerdir" ifadelerini kullandı.

"AYKIRILIKLARI ORTADAN KALDIRMALIYIZ"

Kazancıoğlu, aykırılıkların ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak, "Türkiye'de ve Malatya'da mevcut iktidar; farklılıkları, aykırılıklara getirmeye çalışıyor. Farklılıklar bizim zenginliğimizdir. Farklılık çok güzel ama aykırılık çok farklı. Hukuka, ahlaka, demokrasiye ve inanca aykırılık olduğu müddetçe, Türkiye'de sıkıntı var demektir. Onun için farkındalıklar ve farklılıklar bizim zenginliğimiz ama aykırılıklar ayıbımızdır. Ve o aykırılıkları en kısa sürede giderebilecek bir ortam ile siyasi irade lazım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız