SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Çete Operasyonu da Jandarma'dan..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kayısı ve hayvan hırsızlığı ile evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen organize suç örgütü çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince il merkezi ile Hekimhan ve Battalgazi ilçeleri ve köylerinde çeşitli tarihlerde kayısı ve hayvan hırsızlığı ile evden hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, örgüt lideri olduğu ileri sürülen S.Ç. ile birlikte D.C., İ.D., Ş.G., V.M., C.A., M.C., İ.L., O.G., Ö.G. ve S.Y. adlı bayan yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 3 adet tabanca, 4 adet av tüfeği ve 116 adet muhtelif fişek ile olaylarda kullanılan 2 araç, çalıntı eşyalar ve bir de sahte plaka ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız