SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir CHP'li Bunu Yapsaydı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:06
A- A+ PAYLAŞ

Veli Ağbaba “Egemen Bağış’la bir gazeteci arasındaki konuşmalar yayınlandı. ‘Her Cuma arama motorundan bir ayet bulup sallıyorum’ diyorlar. Kutsal kitabımıza laf ediyorlar. Bakara suresine Makara diyorlar. Bunu bir CHP’li yapmış olsa Tayyip Erdoğan, meydan meydan gezip ‘bu CHP’liler ‘Kur’an-ı Kerim’le dalga geçiyor’ derdi. Ama şimdi sesi çıkmıyor. AKP’lilere Kur’an-ı Kerimle dalga geçmek serbest mi?” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Doğanşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Karaman, parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte  Söğüt Beldesi , Kapıdere, Gövdeli,Beğre, Elmalı, Kadılı ve Günedoğru Köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, özellikle ilçe merkezine göre daha geride kalmış köylerin gelişimi için çaba göstereceklerini belirterek, modern yollar ve modern evler yaparak Doğanşehir’i çekim merkezi yapacaklarını belirtti.

KÖYLERİ KÖYLÜLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CHP Milletvekili Veli Ağbaba ,Doğanşehir’in köylerinin hizmet noktasında AKP Hükümetinden istediğini alamadığını belirterek, Büyükşehir Yasası sonrası Doğanşehir Belediyesini tekrar kazanmaları durumunda  köylerin eksik kalan hizmetlerini tamamlayacaklarını ifade etti. CHP Milletvekili Ağbaba, herkese eşit hizmet vereceklerini belirterek  “İktidar partisine oy vermezseniz yeterli hizmet alamayacağınızı söyleyenler doğruyu söylemiyorlar.Köylerin nüfusuna bakarak hizmet götüreceğiz. Sizinle beraber yöneteceğiz. Bizim adayımız dürüsttür. Belediyeye gelen parayı başka yerlere değil sadece Doğanşehir’e kullanacak.”dedi.

YOKSULLUK HER YERDE AYNI

Ağbaba, “12 yıl çok önemli bir süreç. 12 yılda Doğanşehirlilerin refahı artmamışsa, çocuklarınıza yeni kıyafetler alamıyorsanız burada bir problem var. Yoksulluk her yerde aynı. Tüm ilçelerde ayrım yapmadan herkesi etkiliyor. Bu problemin sebebini bulmak lazım. Evinize ekmek götüremiyorsanız, fakirleşiyorsanız suçlu her seçimde AKP’nin oyunu artıran sizlersiniz. Yeterli muhalefet yapamayan bizleriz” ifadelerini kullandı. Demiryolunda çalışan geçici işçiler 100 yıl çalışsalar bile emekli olamadıklarını, elmanın 10 kuruşa alıcı bulamadığını, kayısının para etmediğini meclis gündemine getirdiğini kaydeden Ağbaba, bundan sonra da Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğini kaydetti.

EY MALATYA’DA Kİ DERNEKLER

Rüşvet ve yolsuzluk konularına da değinen CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “Şimdiye kadar bu olayları kimse yalanlamadı. Ayakkabı kutularında para olmadığını, para kasalarının olmadığını söylemediler. Sadece ‘darbe var,paralel yapı var’ diyorlar.  Ama hırsızlığa kimse ses çıkarmıyor. Geçen gün Egemen Bağış’la bir gazeteci arasındaki konuşmalar yayınlandı. ‘Her Cuma arama motorundan bir ayet bulup sallıyorum’ diyor. Kutsal kitabımıza laf ediyorlar. Bakara suresine Makara diyor. Bunu bir CHP’li yapmış olsa Tayyip Erdoğan, meydan meydan gezip ‘bu CHP’liler ‘Kur’an-ı Kerim’le dalga geçiyor’ derdi.Geçmişte  Önder Sav’ı, Binnaz Toprak’ı diline dolamıştı.Şimdi kendi Bakanınla ilgili de konuşsana. Malatya’da ki dernekler, sendikalar Danimarka’da ki  karikatür için eylem yapıyorlardı. Biz de o çirkin olayı kınadık. Peki şimdi neden susuyorlar. Buradan sesleniyorum;  Ey Malatya’da ki dernekler, siz  Egemen Bağış’ın Kur’an’la dalga geçmesine niye sesini çıkarmıyorsunuz?  Niye tepki göstermiyorsunuz? AKP’lilere hırsızlık yapmak, ayrımcılık yapmak serbest. Şimdi de Kur’an –ı Kerimle dalga geçmek mi serbest ?” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ağbaba Kapıdere Köyü’nde konuşma yaparken bitişik kahveye gelen, AKP’nin Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük’e başarı dileklerini ileterek, seçim sonuçlarının Doğanşehir için hayırlı olmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız