SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Cinayet Daha!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kanlı akşam.. Başharık Mahallesi 25. Sokaktaki Furkan Apartmanı'nın 3. katındaki dairede oturan astsubay emeklisi 58 yaşındaki Abdullah Taşar, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Polis katil zanlısı olarak Taşar'ın 22 yaşındaki oğlu A.T.'yi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre; 19.00 sıralarında polisi telefonla arayan A.T.'nin, evde tartıştığı babasını öldürdüğünü bildirdiği öğrenildi. Eve giden polislerin, emekli astsubayın cesediyle karşılaştıkları ve evde bulunan oğlunu katil zanlısı olarak gözaltına aldıkları bildirildi.

A.T'nin (22) polise verdiği ifadede, babasının parkinson hastası olması nedeniyle sürekli annesiyle kavga ettiğini, zaman zaman annesinin evden ayrıldığını, buna sinirlendiğini ve cinnet geçirip ne yaptığını bilmediğini söylediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız