SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Örnek Derneği

0
Güncellendi - 2016-04-11 19:36:16
Çalık'ın Örnek Derneği
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlarca yapılan el sanatı ürünlerinin satılabilmesi için çok güzel bir mekan hazırladığını söyleyerek, kadınların ekonomiye vermiş olduğu katkının çok önemli olduğunu söyledi.

Milletvekili Çalık, Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Elbir’i ve yönetimini ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Işık Kadınlar Derneğini ve başkanı Aysel Elbir’i çalışma ve faaliyetlerinden dolayı tebrik eden Çalık, “Burası ışık saçan bir dernek olmuş. Başlatmış oldukları kurslar ile Malatya’mızda en fazla proje desteği alan bir derneğimiz olmuş. SODES’den destek alan, aynı zamanda  AB Projelerinden destekler alan ender kadın kuruluşlarımızdan biri. AB, Türkiye’de proje konularında bir çok destek veriyor. Bunlardan istifade etmek içinde yolu ve yöntemleri bilmek lazım. Bu derneğimizin bir çok proje ve faaliyetlerine katıldık. Bu derneğimizi çalışmalarından dolayı örnek göstermek istiyorum.  Kadınlarımızın yapmış olduğu el işi ürünlerin satışı için büyükşehir belediyemiz çok güzel bir mekan yaptı” dedi.

Çalık, Yeni Camii civarındaki vatandaşları ve esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Bülten 

ee

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız