SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Daha Yaşanmamalı..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, bir grup engelli ile ailelerini meclis salonunda kabul ettiği, Yerel Gündem 21'de hafta sonunda meydana gelen olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini söylediği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Engelli ve engelli yakınları ile bir araya gelen Belediye Başkanı H. Cemal Akın: “Göreve geldikten sonra, engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmeleri için birçok çalışma yaptık” dedi.

Kendisinin Ankara’da olduğu bir zamanda Yerel Gündem 21’de yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ‘Temsilci Annelerimiz ve engelli kardeşlerimizle görüştük. Önemli olan, bu olayları tarafların bir birini üzmeden rehabilite etmektir. Bu tür istenmeyen üzücü bir olayın yaşanmaması temennimizdir.’ dedi

Yerel Gündem 21 olarak çeşitli eğitim programlar ve etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Başkan Akın, “Göreve geldikten sonra, engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmeleri için başta kaldırım rampalarının düzenlenmesi iş olmak üzere, birçok çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecektir. Bizler sizler için varız. El ve gönül birliği içinde hep beraber çalışacağız” dedi.

Başkan Akın, telefonunun bütün engelliler ve engelli yakınlarında olduğunu, gece veya gündüz ne zaman ararlarsa kendisine ulaşılacağını, her türlü sorunlarını anlatabileceklerini de söyledi.

Yaşanan olaylardan rahatsızlık duyduklarını ifade eden engelliler ise kendilerini kabul eden ve sorunlarına daima ilgi gösteren Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız