SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Daire de Amputeye..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu ve 2. Ordu Komutanlığı işbirliği ile satın alınan daire, Ampute Futbol Kulübü'ne törenle teslim etti.

Cengiz Topel Caddesi Tapu Müdürlüğü karşısında satın alınan dairenin, Ampute (Bir organı eksik) Futbol Kulübü'ne teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törene, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Ampute Futbol Kulübü Başkanı Cemal Canlı ve Ampute Futbol Kulübü üyeleri katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, burada yaptığı konuşmada, 91 bin dev öğrenci Proje Kurulu'nun daha önce de Önce Vatan Şehit Aileleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneği'ne daire aldığını hatırlatıp, "Bu kez de Ampute Futbol Kulübü'ne, yani gazi kardeşlerimizin oluşturduğu kulübe bir daire satın alınıp verildi. Şehit ve gazilere ne yapılsa azdır" ifadelerini kullandı.

2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan da konuşmasında, "Vatan için mücadele ederken sakat kalıp gazi olanlara ne versek azdır. Çünkü, fedakar olan bu kardeşlerimize daire alan 91 bin dev öğrenci Proje Kurulu'nun da kutluyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun yaptıkları çalışmaları anlatıp, takdir ettiklerini dile getirdi.

Konuşmalardan sonra, Ampute Futbol Kulübü Başkanı Cemal Canlı, Vali Halil İbrahim Daşöz'e plaket verirken, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan da, Ampute Futbol Kulübü Başkanı Cemal Canlı'ya, 2. Ordu Komutanlığı'nı ziyarette çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız