SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Eksiğiyle..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçen yıl bin 578 kişi vefat etti. 2008 yılında ise bin 579 kişinin öldüğü belirtildi. 2009 yılında, 2008 yılına göre toprağa verilen kişi sayısının sadece 1 eksilmesi dikkat çekti.

Malatya Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, geçen yıl bin 485 tabi, 43 kişi trafik kazası, 15 kişi intihar, 12 kişi ateşli silah, 10 kişi ölü bulunma, 9 kişi iş kazası, 3 şehit ve 1 de boğulma olmak üzere toplam bin 578 kişi Şehir Mezarlığı'na defin edildi.

2008 yılında ise bin 458 kişi doğal nedenlerle, 53 kişi trafik kazası, 20 ölü bulunma, 16 vurulma, 8 intihar, 6 boğulma, 6 şehit ve 3 de iş kazası olmak üzere toplam bin 579 kişinin şehir mezarlığı'na defin edildiği ifade edildi.

2009 yılında, 2008 yılına göre defin edilen kişi sayısının sadece 1 eksilmesi dikkat çekti.

Bu arada, geçen yıl trafik kazasından 43 kişi ölürken, 2008'de ise 53 kişinin hayatını kaybetmesi, geçen yıl bir önceki yıla göre ölümlü trafik kazası sayısının düştüğünü ortaya çıkarıyor.

İş kazasından ölüm sayısı da geçen yıl bir önceki yıla göre 3 kat arttı. 2008'de 3 kişi, 2009'da da 9 kişi iş kazasından hayatını kaybetti.

Malatya Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün istatistiki rakamlarına göre, doğal ölümlerin nedenleri akut, kardiokarrest, myokard, panamoni, svo, senilite, kanser, kalp yetmezliği, koah, ölü doğum, sepsis, solunum yetmezliği, serepral ve diğerleri olarak geçiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız