SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Eksikli Sevinç Tablosu!..

A- A+ PAYLAŞ

22 Temmuz seçimlerinin resmi olmayan kesin sonuçlarına göre Malatya Milletvekili sıfatı kazanan AKP’nin 6 milletvekili adayı, seçim sonuçlarının belirlenmesinden sonra yaptıkları ilk açıklamalarda, Malatya halkının omuzlarına büyük bir sorumluluk yüklediğini, 6 milletvekili çıkarmış olmalarının kendilerini şımartmayacağını söyledi. AKP'nin "resmi olmayan" sonuçlara göre çıkardığı 6 milletvekilinden 5'i ile Belediye Başkanı Cemal Akın ve il başkanı Ahmet Çakır Adliye önünde sevinçlerini kamuoyuyla paylaşırken, daha önce olduğu gibi 5. sırada olmasına karşın 2. kez seçilen Fuat Ölmeztoprak bu tabloda yoktu.

Malatya Adliyesi’ne gelerek seçim sonuçlarını takip eden Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, daha sonra adliye önünde basın açıklaması yaptılar.

KİM NE SÖYLEDİ?

1. sıra adayı Mücahit Fındıklı : Biz sonucun böyle olacağını baştan biliyorduk. Hep birlikte ve güç birliği içinde Malatya için çalışacağız. 6 çuval dolusu yatırım ve hizmet getireceğiz Malatya’ya.

2. sıra adayı Ömer Faruk Öz : Bu güzel sonuç bizi şımartmayacak. Çok çalışacağız ve Malatya halkına hizmet edeceğiz. Ben en çok da 6. sıra adayımız Mehmet Şahin’in seçilmesine sevindim.

3. sıra adayı Öznur Çalık : Malatya halkına minnettarız, müteşekkiriz. Onlara layık olmaya çalışacağız. Sayın Başbakan Malatya halkının AK Parti’ye 6 milletvekili vermesini ödüllendirecektir.

4. sıra adayı İhsan Koca : 6 vekilli bir Malatya daha fazla hizmet alacaktır. Malatya halkının partimize gösterdiği büyük teveccüh karşılıksız kalmayacaktır.

6. sıra adayı Mehmet Şahin : Kritik bir noktadaydım. Ama Malatya halkı partimizi sevindirecek bir tercih yaptı. Minnettarız. Malatya halkı omuzlarımıza büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun farkındayız ve gereğini yapmak için hep birlikte ve omuz omuza çalışacağız.

Belediye Başkanı Cemal Akın da adliye önünde yaptığı açıklamada, seçimlerin Malatya ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu ve “ Yeni milletvekillerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız