SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Fail Yakalandı, Biri Aranıyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:08
'Bir Fail Yakalandı, Biri Aranıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü 2 kişinin hafif şekilde yaralanması ve yoldan geçen bir otonun da isabet almasıyla sonuçlanan silahlı kavganın tarafları ve faillerinin belirlendiği, bir failin tutuklandığı bildirildi.

Olay, geçtiğimiz 7 Haziran Pazar gecesi saat 22.00 sularında Hacı Abdi Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerinde Zabcıoğlu Üst Kavşağı’na yakın mesafede meydan gelmiş ve  iki grup arasında çıkan kavga olayında iki ayrı pompalı silah ile ateş açılması sonucu saldırının hedefindeki Y.Y. adlı şahıs sırtından vurulurken, kaldırımda duran ve olayla ilgilisi olmayan A.B. adlı kadın ise koluna saçma isabet etmesi sonucunda hafif şekilde yaralanmıştı.  Olayda, cadde üzerinde seyir halinde olan Mehmet D. idaresindeki 44 NA 524 plakalı araç ise saçma isabet etmesi sonucunda arka camı kırılmıştı. 

“1 SALDIRGAN YAKALANDI, 1 SALDIRGAN ARANIYOR”

Emniyet Müdürlüğü tarafından olaya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle: 

“07.06.2015 tarihinde İlimiz Hacı Abdi Mahallesi Hasan Bey Caddesi üzerinde meydana gelen Ateşli Silahla Birden Fazla Kişiyi Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak, yapılan kapsamlı araştırmalar ve incelenen güvenlik kamera kayıtlarında bahse konu olayın aynı mahalleden arkadaş olan ancak aralarında tartışmadan dolayı husumet bulunan E.Ö. ile Y.Y., H.A., M.D.K. ve F.U. arasında vuku bulduğu, olayda E.Ö’nün Y.Y,  F.U ve M.D.K’ ye karşı tüfekle ateş ettiği, H.A’nın da arkadaşlarına ateş eden E.Ö’ye doğru tüfek ile ateş ettiğinin anlaşılması üzerine, olayda silah kullanan H.A. isimli şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince 09.06.2015 tarihinde yakalanarak  adli makamlara teslim edilmiştir. 

Olayda silah kullanan diğer şüpheli E.Ö’nün de yakalama çalışmaları halen daha devam etmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız