SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Forvet Oyuncusu İle Anlaştık"

0
Güncellendi - 2018-01-06 02:12:34
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 9.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün Başkanı Doğan Çelebi, kadroyu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “İstanbul’dan bir forvet oyuncusu ile anlaştık. Yeni transferimizle birlikte hücumda daha iyi işler yapacağız” dedi.

Grubu ilk yarıda 10 puanla zirvede tamamladıklarını anımsatan Çelebi, “İlk yarı bizim adımıza çok iyi geçti. 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1’de beraberlik alarak 10 puan topladık ve ilk yarıyı zirvede tamamladık. Tabi bu durum bizim için sürpriz değil. Geçen sezondan buyana bir anlamda bu sezonun hazırlıklarını yaptık. İyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi başladık ve şuan zirvedeyiz” diye konuştu.

Çelebi, iyi oyuncular buldukları taktirde kadrolarına katmayı planladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Transfer olsun diye transfer yapmak istemiyoruz. Kadromuza dahil edeceğimiz oyuncuların, mevcut oyuncularımızın düzeyinde olup, uyum sağlaması bizim için önemli. Çünkü sezona çok iyi hazırlandık. Geçen sezonun sona ermesiyle birlikte başladığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz. İstanbul’dan bir forvet oyuncusu ile anlaştık ve kadromuza kattık. Yeni transferimizin takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bunun dışında denemeye aldığımız 5-6 oyuncu vardı. Bu oyuncularla ilgili teknik heyetimiz olumlu rapor vermedi. Transferi noktalamadık. İyi oyuncular bulursak 2 ya da 3 transfer daha yapabiliriz.”

Ligin ikinci yarısına deplasmanda Diyarbekirspor ile oynayacakları karşılaşmayla başlayacaklarını ifade eden Çelebi, “İkinci yarının ilk maçında 7 Ocak Pazar günü Diyarbekirspor’a konuk olacağız. İlk yarıda rakibimizle sahamızda 2-2 berabere kalmıştık. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Diğer maçlarda da iyi bir performans ortaya koyarak, ilk 2’de yer alıp, Play-Off’larda mücadele etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız