SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Fuar Gecesi..

A- A+ PAYLAŞ

17. Malatya Fuarı ve Uluslar arası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali'nin dördüncü gününde İzzet Yıldızhan ve Elif Avcı ile Kürşat Zengin rüzgarı esti.

Malatya Belediyesi tarafından organize edilen 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali'nin dördüncü gününde İzzet Yıldızhan, Elif Avcı ve Kürşat Zengin sahne aldı.

Mişmiş Park Fuar Alanı'nı dolduran binlerce Malatyalı konserle eğlendi. Şenlikte havai fişek gösterisi ise büyük beğeni topladı. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP Malatya Eski Milletvekili Ali Osman Başkurt'un da izlediği festivalde sahne alan ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan beğenilen türküleriyle kendisini izlemeye gelen vatandaşları coşturdu.

Şenliğin dördüncü gününde ilk olarak TRT 1'de yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında 4. olan Kürşat Zengin sahne aldı. Zengin'in ardından yine aynı yarışmada birinci olan Elif Avcı sahneye çıktı. Malatya türküleriyle izleyenlere keyifli saatler yaşatan Elif Avcı, kendisine yarışmada destek veren Malatyalılara teşekkür etti. Avcı'ya kayısı kristali ve hediyelik kayısı paketini ise AKP Malatya Eski Milletvekili Ali Osman Başkurt verdi. Burada bir konuşma yapan Başkurt, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a görevinde başarılar dileyerek, "Malatya birçok önemli isim yetiştirmiştir. Başta İsmet İnönü ve ölümünün her yıl dönümünde gözyaşı akıttığım Turgut Özal'ı, canım Özal'ı yetiştirmiştir. Ona ne kadar teşekkür etsek, sevgi beslesek, dua etsek azdır. Yalnız Malatya'nın değil, Türkiye'nin sesini bütün dünyaya duyurdu. Kendisi bir garip şekilde geldi yine bir garip şekilde gitti. Ben, birçok Malatya'ya emeği geçen sayısız insanların varlığını biliyorum. Malatya, siyasetçi, sanatçı ve kültür adamları yetiştirmiştir. İşte Elif Avcı'yla da iftihar ediyoruz. Ben ailesine teşekkür ediyorum, böyle güzel bir evladı Türkiye'ye bağışladığı için, yolu açık olsun" diye konuştu.

Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan sahne aldı. Kütçe türkü de söyleyen Yıldızhan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile halay da çekti. Bir konuşma yapan Yıldızhan, "Bir bayrak altında yaşıyoruz ve ülkemizi çok seviyoruz" dedi.

Yıldızhan'a konseri sonrası kayısı kristali ve hediyelik kayısı takdim eden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Sevgili Malatyalılar ve yurt dışından gelen değerli hemşerilerim sizlerin adına Malatya'da ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Yıldızhan'ın kayısı ve kültür festivalimize katkı sağlamasını istiyoruz ve bu katkısından dolayı da teşekkür ediyoruz. Zaten kendisini sizlerin oyuyla belirledik ve kendisi anketimizde en çok oyu alan sanatçılarımızdan birisiydi" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız