SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Galerici Sitesi Daha

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi'ne ait Yeşiltepe'deki Galericiler Sitesi'nin yanı sıra, özel teşebbüs tarafından Yakınca Kasabası sınırlarında yapılan Galericiler Sitesi için açılış töreni düzenlendi. 

Törene, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşillyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, CHP milletvekili adayı Veli Ağbaba, BBP milletvekili adayı Ramazan Keltaş ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. 
Malatya Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Arif Ede, 2006 yılında başladıkları inşaatın bittiğini belirterek, Malatya halkına ve Malatya esnafına yakışacak bir mekan oluşturduklarını ifade etti. 
MESOB Başkanı Şevket Keskin, güzel bir hizmet sitesinin oluşturulduğunu belirterek, sitenin Türkiye'de örnek yapı oluşturduğunu kaydetti. Malatya'nın açılım ve büyük şehir olması hedefi için böylesi bir sitenin şehir dışında açılmasının önemli olduğunu belirten Keskin, Malatya'da son dönemde şehrin çehresinin değişmeye başladığını kaydetti. 
Malatya'nın kendisini yenileyen bir kent hüviyetine kavuştuğunu belirten TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, Malatya'nın bölgede yıldızı parlayan marka bir şehir haline geleceğini ve bunda sivil toplum kuruluşları ile kurumların birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu ifade etti. 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, modern bir sitenin oluşturulduğunu belirterek, esnaf gruplarının bir araya gelerek bu tür yapılar oluşturulmasının, modern şehirleşmeye büyük katkıları olacağını söyledi. Çakır, "Bu tür oluşumlar artmalı. Esnafın bir araya gelerek kendi çabalarıyla böyle bir modern tesisi oluşturması gerçekten örnek bir davranış" dedi. 
Yakınca'da toplam 120 bin metrekare üzerine kurulu olan Galericiler Sitesi'nde 123 işyeri ve sosyal tesisler bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız