SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Garip Kaza

0
Güncellendi - 2016-06-08 02:21:25
Bir Garip Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Temelli Caddesi'nde aracını parkeden kadın sürücünün inmek için açtığı  ön kapı, yoldan geçen belediye otobüsünün orta kapısından içeri girdi.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Temelli alt kavşağından caddeye giriş kısmında 44 AJ 070 plakalı otosuyla hatalı park yapan bayan sürücü bu sırada kapıyı açarak aşağı inmek istedi. Açılan kapı tam bu sırada otobüs durağına yanaşmakta olan MOTAŞ’ın Gündüzbey seferini yapan 44 LF 782 plakalı belediye otobüsünün orta kapısına çarptı. Yaşanan ilginç kazada otomobilin ön kapısı belediye otobüsünün orta kapısından girdi ve bu şekilde kaldı.

Kaza da kimse yaralanmazken çevredeki vatandaşların yardımı ile otobüs içerisine giren kapı kurtarıldı. uzun süre trafiğin de aksadığı kazayla ilgili trafik ekipleri inceleme başlattı.

Öte yandan, Konak (Banazı) Mahallesi'nde de bir belediye otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada her iki araçta da önemli hasar meydana geldi. (En alttaki fotoğrafta)

İhlas Haber Ajansı- malatyahaber.com

HATALI PARK YAPAN SÜRÜCÜ KAPIYI ANİDEN AÇINCA YOLDAN GEÇEN BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN KAPISINA ÇARPTI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

KAZADA OTOBÜSÜN KAPISINDAN GİREN OTOMOBİLİN KAPISI ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN YARDIMI İLE SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

KAZA SONRASI TRAFİKTE AKSADI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

KAZADA OTOBÜS KAPISINA SIKIŞAN OTOMOBİLİN ÖN KAPISI VATANDAŞLARIN DESTEĞİ İLE ÇIKARTILDI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

banazı

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ayse (7 yıl önce)
    http://m.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/825161-kac-kazada-kadinlar-kusurlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (7 yıl önce)
    Su bayanlarin aracina kac defa bindiniz nereden biliyorsunuz aynaya baktigini bakmadigini her insan kaza yapabilir en azindan bayanlarinkinde erkeklere oranlar olum orani az acip bi okuyun cahil cahil konusuyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI (7 yıl önce)
    Kazanın olduğu zaman bende oradaydım . Bayan sürücünün hatası yoktu . Arkadaşlar yorumlarda bilip bilmeden hemen suçlamışlar . Trafik kazalarında erkekler kadınları aratmıyor . Oranada baktığınız da zaten daha yüksek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ewet haci bey bende oradaydim bayan surucunun hic sucu yok ama iste kime ne anlatiyoruz keske bayan surucu bu yazilanlari gorsede su insanlara bi anlatsa su kendini bilmezlere
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut hoca (7 yıl önce)
    bayan sürücüler malatyada tam bomba ayna kontrolü yapmadan inerler binerler dönerler tüm bunları yapan bizmişiz gibi birde tehlikeyi fark etsin diye çaldığımız kornayıda taciz sanıyolardır Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bu ne kotu bi yaklasim ayip degil mi senin annen ablan hic mi tanidigin. Yok ayiptir yaaaa kac defa bayan surerken yanina oturdun ne kdar biliyorsub aynaya bakmadigini
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    İşte yine aptalca bir hareket sonucu yine trafik kazası, ve de yine hiç olmadık bir şey yapıp kazaya sebep olan bir bayan sürücü. Ey erkekler; bayanlara teslim ettiğiniz şu arabalarınızın anahtarlarını ya geri alın, ya da o arabalarınızı Levent vadisine götürüp oradan aşağı bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    malatyada trafik istanbulu sollamışdır sokaklar daralmış kaldırımlar işgal edilmişdir bide zabıtalar kendilerine polis süsü veriyolar ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Otobüs kör noktada olduğu için görmemiştir:)
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (7 yıl önce)
    Tuhaflıklar şehri malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Kömür (7 yıl önce)
    güldüm:)
    0
    0
    Yanıtla