SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Garip Olay da Ağılbaşı'nda!..

A- A+ PAYLAŞ

Darende'nin Ağılbaşı Kasabası'ndaki bir ev kurşunlama iddiasının ardından yapılan soruşturma, kasabanın CHP'li belediye başkanının, makamında "ölüm tehdidi" aldığı iddiasını ortaya çıkardı. Olayla ilgili olarak bir kişi tutuklandı.

"EVİMİ BELEDİYE BAŞKANI KURŞUNLATTI.."
Darende'nin Ağılbaşı Kasabası'nda oturan 35 yaşındaki imam
Korkmaz, gece yarısından sonra evinin kurşunlandığını, bu olayı 2 gün önce makamında "tehdit ettiği" belediye başkanı Süleyman Yıldırım tarafından yapılmış- yaptırılmış olabileceğini öne sürdü.

Korkmaz'ın, Jandarmaya verdiği ifadede; 02.00 sıralarında silah sesi duyduğunu, o arada kimseyi göremediğini, daha sonra camda ve pencerenin tahta pervazında birer kurşun deliği olduğunu gördüğünü, duvarda 2 adet mermi çekirdeği bulduğunu söyledi. Olay yerinde 2 adet 9 mm. ve 1 adet de 7.65 çaplı boş mermi kovanı bulundu.

Şahıs, ifadesinde, olayın, daha önce makamında tehdit ettiği belediye başkanı tarafından yaptırılmış olabileceğini iddia edince, belediye başkanının makamında tehdit edildiği de böylece jandarma tarafından haber alındı.

BIÇAKLA TEHDİT...
Jandarma, kurşunlama iddiasından 2 gün önce, İmam Korkmaz adlı şahsın, kasaba belediye başkanının makamına girerek, elindeki bıçakla "Beni işe almazsan seni öldürürüm." diye tehdit ettiğini, bu olayın ise 2 gün sonra haber alındığını açıkladı.

Kurşunlama olayı ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtilirken, belediye başkanının iddiaları kabul etmediği öğrenildi. Bu arada, evinin kurşunlandığını öne süren İmam Korkmaz ise, belediye başkanını makamında ölümle tehdit ettiği iddiasıyla, gönderildiği mahkemece tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız