SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Gökhan Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kasımpaşa'dan Gökhan Caba'dan sonra Sivasspor'dan Gökhan Bozkaya ile sözleşme imzaladı. Gökhan, geçen sezon ara transferde Eskişehirspor'a gitmiş ve takımının başarısında rol oynamıştı.

Bozkaya'nın transferi nedeniyle Kulüp İdari Binasında bir tören düzenlendi. Genel Kaptan Vural Sarıcı, Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Ali Cengiz ve Genel Koordinatör Süleyman Tekgül'ün de hazır bulunduğu törende, Gökhan kendisini 1 yıllığına Malatyaspor'lu yapan imzayı attı.

Genel Kaptan Sarıcı "Gökhan arkadaşımız 1 yıllığına Malatyaspor forması altında top koşturacak. Bu transferin her iki tarafa hayırlı-uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gökhan Bozkaya ise "Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Eskişehirspor'da başarıya imza attım. Ben ve arkadaşlarımla aynı başarıyı yakalayacağıma, Malatyaspor'u hedefe taşıyacağımıza inanıyorum. İnşallah kimseyi mahçup etmem ve sezon sonunda hep beraber mutluluğu yaşarız" dedi.

Gökhan, Malatyaspor camiasını tanıyıp tanımadığının sorulması üzerine, "Bildiğimiz kulüp. Rakip futbolcu olarak Malatya'ya gelip maç oynadım. Süleyman abiyle konuştuğumuz da, hedefi olan bir kulüp olduğu söylendi. Hocanın da (Teknik Direktör Özcan) etkisi oldu. Şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi

Genel Koordinatör Tekgül ise "Gökhan'a camiamıza hoşgeldin demek istiyorum. Oynadığı mevki itibarıyla Malatyaspor'un o bölgedeki ihtiyacını gidereceğine yüzde yüz eminiz. İnce eleyip sık dokuduğumuz bir transfer. Kişiliğiyle, insani kalitesiyle Malatyaspor'a uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyoruz. 1 yıllığına anlaştık ama devre arasında oturup tekrar konuşmak istiyoruz. Opsiyon bıraktık. Umarım o da bize büyük katkı sağlar, biz de ondan memnun kalırız, kendisi Malatyaspor'da uzun yıllar görev yapar" dedi.

GÖKHAN BOZKAYA KİMDİR?
12 Mayıs 1981 Almanya doğumlu Gökhan Bozkaya, ilk lisansını (filiz lisans) 1998'de Fenerbahçe'de çıkardı. Ardından Anadolu Üsküdar'da 1 sezon kiralık, Fenerbahçe, 5 sezon Sivasspor, 1 sezon Antalyaspor ve yarım sezon Eskişehirspor'da oynadı.

4 kez 19 yaş altı milli takım forması giyen oyuncu 4 kez Türkiye Kupası, 50 Turkcell Süper Lig (5 gol), 22 TFF 2. Lig (8 gol), 4 özel, 21 PAF Ligi (10 gol), 75 Bank Asya 1. Lig (18 gol) ve 13 2. Lig maçı (3 gol) oynadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız