SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Gol Atsaydık, Farkı Bulurduk!'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı'nda 0-0 sonuçlanan maçtan sonra Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç şanssızlıktan yakınırken, Mardin'in hocası Nurettin Şiro 8-9 futbolcunun kenti terkettiğini, maçın yıldızı olan kalecileri de dahil 3 futbolcunun ilk kez profesyonel maçta forma giydiklerini söyledi.

MALATYASPOR CEPHESİ
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, Mardinspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Kazanmamız gereken bir maçtı, kazanamadık. Maalesef oyuna baktığımız zaman yeteri kadar pozisyon bulduk ama bugünkü maçta büyük bir şanssızlık yaşadık. 1 tane gol bulsaydık farklı bir skorla kazanacaktık” dedi.

Ömeroviç, “Futbolda bu da var. Oyuncularımın mücadele isteğinden mutluyum ama bu maç her maçın zor geçeceğini gösterdi. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Şimdi önümüzdeki maça, Antalya maçına daha çok konsantre olmak zorundayız” dedi.

Ömeroviç, bir soru üzerine, kendilerinden önceki dönem Malatyaspor’un 9 maçta 8 yenilgi aldığını, son 6 maçta ise 9 puan aldığını, bu anlamda bir ilerleme olduğunu belirterek “Ama daha fazla istiyoruz. Bugüne baktığımız zaman üzülüyoruz. Çok pozisyonumuz var. Mardinspor da son dakikada galip gelebilirdi. Bu duruma alışmamız, olumlu düşünmemiz gerekiyor” dedi.

Ömeroviç, neden tek forvet oynadıklarına ilişkin bir soru üzerine “biz tek forvet oynamıyoruz. Oyuna baktığınız zaman öyle gözükebilir ama Serdar, Ramazan, Zafer destek veriyorlar. Bu maçta Serdar ve Ramazan pozisyona da girdiler” karşılığını verdi.

MARDİN CEPHESİ..
Mardinspor Teknik Direktörü Nurettin Şiro da, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Mardinspor’un 10 günlük teknik direktörü olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Mardinspor gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Sıkıntılı dönemde takımı teslim aldık. İlk onbirde oynayan 8-9 tane futbolcumuz gitti. Onların yerine altyapıdan genç ve başka takımlardan genç sporcularla yolumuza devam ettik. Sezon öncesi ve devre arası kampı gerçekten iyi yapılmamış; takım dağılmış durumda. Toparlanma açısından biraz zorlandık. Geçen haftaya göre mücadelemiz biraz üst düzeyde idi. Amacımız buradan en az 1 puan almaktı. Son dakikalarda yakaladığımız, 4’e 1 pozisyonu, atmış olsaydık 3 puan alacaktık; olmadı.

Mücadele adına çok şey sergilediler. Kendi sporcularımı kutluyorum. Malatyaspor iyi mücadelenin sonucunda pozisyonlara girdi ama kaçırdılar. Onlara da bundan sonraki maçlarda başarı diliyorum.”

Şiro, Malatyaspor’u bu kadar kolay bekleyip beklemediğini soran bir gazeteciye “Hiçbir maç kolay ve zor değil. Ben Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor’u çalıştırırken kupada burada (Elazığ ekibinin cezası nedeniyle Malatya’da oynanan maç) Elazığspor’u eledik, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u eledik. Ben hiçbir zaman kolay maç, zor maç olduğuna inanmıyorum. Mücadele eden takım var, kazanma hırsını sahaya yansıtan takım var, sahada yürüyen takım var. Onun için isim önemli değil” karşılığını verdi.

Şiro, maçta yıldızlaşan kalecisi Zülküf ile 2 savunma oyuncusunun ilk kez profesyonel olarak resmi maça çıktıklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız