SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Grup Şehit Yakını Daha Kaplıcaya Gönderildi

0
Güncellendi - 2018-03-14 04:45:55
Bir Grup Şehit Yakını Daha Kaplıcaya Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Gönül Elçileri Projesi kapsamında 2. grupta 39 şehit yakınını moral amacıyla Nevşehir ili Kozaklı ilçesinde bulunan Termal Kaplıcalarına gönderdi.

Vali Ali Kaban, eşi Neriman Kaban ile 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, eşi Aynur Kocaoğlu tarafından ikinci grup olan 39 yakını uğurlandı.

2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu “ Kıymetli Şehit ailelerimiz şehitlerimiz başımızın tacı, sizler başımızın tacısınız, sizleri 2. Ordu Garnizon Komutanlığı karargâhında görmekten ve buradan uğurlamaktan son derece mutluyuz. Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Şehit ailelerinin kendilerine şehitlerimizden emanet olarak kaldığını ifade eden Vali Ali Kaban, "Bizler vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerinin gönüllerine değmek istiyoruz. Düzenlediğimiz bu moral gezisiyle yüzlerinizi bir nebze de olsa güldürebilmek adına,   biraz da olsa mutlu edebilmek adına bizim için önemli. Şehit ailelerimize hayırlı yolculuklar dilerim.” dedi.

Şehit aileleri de Vali Kaban’a gösterdiği hassasiyet ve düzenlediği gezi için teşekkür etti.

6 Mart'ta da, 52 şehit yakını ilk grup olarak Kozaklı Termal Kaplıcaları'na gönderilmişti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • nazim (6 yıl önce)
    sayın valim malatya da kulancak da ki kaplıcayı da hizmete koysaydınız her kes gitme imkanı daha çok olurdu saygılar
    0
    0
    Yanıtla