SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Gün Gelir Onları Vurur.."

0
Güncellendi - 2016-07-05 18:46:13
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir ve 2 merkez ilçe belediyesinin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Tüfenkci, "Teröre karşı tek yürek, tek ses olmalıyız."dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, terörden zarar gören Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki illerin ekonomisini iyileştirmeye hem hayatı kolaylaştırmaya hem de sosyal ve ticari hayatın canlandırılması için bir takım tedbirleri de açıklayacaklarını kaydetti.

Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri tarafından İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bakan Tüfekci, terörün insanlık suçu olduğunu kaydederek, “Bu suçu işleyenler her ne ad ve her ne için işlerse işlesinler, gerçekten bir insanlık suçuna imza attıklarını biliyoruz” dedi.

Terörün sadece Türkiye değil İslam coğrafyası, Avrupa ve dünyanın her tarafından olduğunu ifade eden Tüfenkci, şunları söyledi:

“Teröre karşı tek yürek, tek ses olmalıyız. Türkiye bugüne kadar teröre karşı duruşunda tek yürek, tek ses olmuş yegane devletlerden birisidir.  Ve hiçbir zaman ‘şu terörist iyi, bu terörist iyi’ diye de sınıflandırmamıştır. Onun için bu terörün arkasında kimler varsa, kimler terörü maşa olarak kullanıyorsa elbette ki milletimizde, insanlıkta biliyor. O terör bir gün gelir onları da vurur” şeklinde konuştu.

Bakan Tüfenkci, terörden zarar gören Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki illerin ekonomisini iyileştirmeye hem hayatı kolaylaştırmaya hem de sosyal ve ticari hayatın canlandırılması için bir takım tedbirleri de açıklayacaklarını kaydetti.

Devletin şefkatli eliyle milleti kucaklayıcı, kardeşlik hukukuyla insanlara sahip çıkacaklarını dile getiren Tüfenkci, “Oradaki acılarında, sıkıntılarında inşallah bizlerin ve sizlerin gayretiyle sona ereceğine inanıyorum” diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise,  “İstanbul’da bombalar patlıyor. Medine’de bombalar patlıyor. Bağdat’ta bombalar patlıyor. Bu patlayan bombaların özellikle Ramazan ayında İslam coğrafyasının üzerine atılan bombalar olduğunu hepimizin çok iyi bilmesi gerekir. Bu vesileyle tüm Türkiye olarak ümmetin umudu olmuş Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu yolda devam edeceğiz. Terör örgütünün adı, rengi, cinsi ne olursa olsun hepsini lanetliyoruz. PKK’yı da, DHKP-C’yi de, paralel yapıyı da, DEAŞ’ı da lanetliyoruz. Onlara sahip çıkanlara da Yüce Rabbim akıl fikir versin diyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Tüfenkci, daha sonra Diyarbakır’da Sur’da şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç, Polis Memuru Buhari Ağçelik’in aileleriyle Hakkari Yüksekova’da terör örgütünün roket saldırısında yaralanan, 2 aydır GATA’da tedavi gören ve bayram nedeniyle memleketine gelen Özel Harekat Polisi Şafak Coşkun’u ziyaret etti.

Roket saldırısında yaralanan Özel Harekat Polisi Şafak Coşkun, basına kapalı olarak Başbakan Binali Yıldırım ile telefonda görüştü.

Coşkun'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başbakan Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında da bilgi aldığı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

bayram

bakanz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatandas (7 yıl önce)
    Neden kernek parkında değil kutlama çünkü orada gölgesinde duracakları agac yok.. Ey bu sehrin yöneticileri lütfen daha cok yeşil,daha az beton Nefes alalım..Hürriyet parkları çoğalsın inşalllah..Hayırlı bayramlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Teröre karşı önce eğitim ve istihbarat, halk tek yürek zaten...
    0
    0
    Yanıtla