SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Gün Önce Duyurulmuş

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:58
Bir Gün Önce Duyurulmuş
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis toplantısında tartışmalara neden olan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinde, 26 ismin aday olduğu, 13 ismin seçildiği bildirildi.

Geçen hafta gerçekleştirilen seçimlere, TSO'nun yöneticilerinin yakın akrabalarının yanı sıra bazı meclis üyelerinin de katılıp seçilmeleri eleştirilere yolaçmıştı. Meclis üyelerinden Oğuzhan Sadıkoğlu başta olmak üzere bazı üyeler, bu kurul seçimlerinin birçok meclis üyesinden habersiz ve oldu-bittiye getirilerek yapıldığı eleştirisinde bulunmuşlardı. Söz konusu komite seçimi için duyurunun 24 Aralık tarihiyle odanın internek sitesine konulduğu, burada seçimlerin 25 Aralık günü yapılacağının duyurulduğu kaydedilmişti.

Tartışma konusu olan İcra Komitesi için; Abdulkadir Akçin, Abdurrahman  Tari, Bülent Güngör, Cumali İlhan, Emre Karaaslan, Emre Payza, Fatih Canbay, Hakan Tokmak, Hasan Oruç, İbrahim Demir, Kamil Biter, Kenan Dursun, Kerim Gür, Mahmut Boyraz, Mehmet Bülbüloğlu, Mehmet Polat, Mehmet Semih Ilıcak, Muhammed Barış Yılmaz, Muhammed Serhat Şahingil, Murat Aslancan, Murat Tokmak, Sadullah Çelik, Salih Karademir, Ümit Topsakal, Vedat Oruç, Yunus Akçin'in aday oldukları belirtildi.

Seçimler sonucu, kurul üyeliklerine; Yunus Akçin, Fatih Canbay, Kerim Gür, Emre Payza, Emre Karaaslan, Kenan Dursun, Murat Tokmak, Vedat Oruç, Mehmet Semih Ilıcak, Cumali İlhan, İbrahim Demir, Salih Karademir ve Mehmet Polat'ın getirildiği kaydedildi.

FOTOĞRAF: TSO'nun 2014 yılı son meclis toplantısı tartışmalı ve gergin geçmişti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız