SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Gün Önceden Sıraya Girdiler

0
Güncellendi - 2016-11-29 01:34:54
Bir Gün Önceden Sıraya Girdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da vatandaşlar, TOKİ Başkanlığı'nca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkarılan 79 konutlardan birinin sahibi olmak için banka önünde beklemeye başladı.

Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, 28 Kasım- 30 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ tarafından ilde satılacak 79 konutu satın almak isteyen vatandaşlar, konut sahibi olabilmek amacıyla banka önünde sabahlayacak.

Banka önünde sıraya giren vatandaşlar, bankanın camına astıkları listeye sıraya girenlerin isimlerini yazıyor.

Yanlarında getirdikleri iskemlelerin üzerinde oturan bazı vatandaşlar, gece soğuktan korunmak için yanlarında battaniye getirdiği görüldü.

Cumartesi gününden bu yana kaynıyla Halkbank'ın önünde bekleyen Ahmet Kaya, "Devletimizin bize gösterdiği bu kolaylıktan dolayı çok teşekkür ederiz. Kiracılar için güzel, kira öder gibi ev sahibi oluyorsun. Cumartesi akşam saat 08.00'den bu yana buradayız." dedi.

AA

20161127_2_20381471_16450227_web

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız