SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Gün Sonra Kaldırıldı!

A- A+ PAYLAŞ

Valilikçe, 12 Temmuz günü Yeni Cami önündeki Soykan Parkı'nda açılan organ bağışı standı, "aşırı sıcaklar" nedeniyle bir gün sonra kaldırıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Dr. Sezai Demirel'in de katılımlarıyla, 12 Temmuz günü açılan stand, aşırı sıcak nedeniyle bir gün sonra kaldırılırken, konuya ilişkin Sağlık İl Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Valiliğimizce 03.07.2007 -31.12.2007 tarihleri arasında düzenlenen Organ Bağış Kampanyasında yapılan etkinlikler çerçevesinde Soykan Parkında kurulan organ bağışı standı aşırı sıcaklar nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmiş olup, organ bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız Kayısı Festivali süresince festival alanındaki organ bağış standında, tüm hastanelerimizde ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde organ bağış başvurularını yapabilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız