SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde 1 Aylık Yağış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Şubat ayının yağış ortalaması 37 kilo iken, Malatya'da dünkü yağıştan dolayı 40 kilo yağış alındı.

Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Salih Koç, Malatya'da 23 Şubat Çarşamba günü etkili olan yağışların 25 Şubat Cuma günü şiddetini arttırarak devam edeceğini söyledi.

Koç, "Önce yağmur, sonra gök-gürültülü şekilde yağmur ve kar yağışının aynı gecede alınması meteorolojik anlamda da güçtür.Bunu izlemek açısından da ilginç oldu" dedi.

Koç şunları söyledi:

"Bu denli şiddetli bir yağış beklemiyorduk. Şubat ayı ortalaması Malatya için 37 kilogram civarında. Dün 24 saat içinde 40 kilo 100 gram yağış aldık. Bu çok önemli bir rakam. Şu an için Şubat 2011 yağış miktarımızda 58 kilogramı geçmiş oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız