SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde 10 Cenaze

A- A+ PAYLAŞ

Şehir Mezarlığı'nda bir günde vefat eden 10 kişinin cenaze işlemleri yapıldı ve defnedildi. 

Günde ortalama 4-5 kişinin cenaze işlemlerinin yapıldığı Şehir Mezarlığı'nda, 13 Ekim Perşembe günü bu sayı 10'a yükseldi. Yıkanıp kefenlenen ve cenaze namazları da mezarlık camiinde kılınan, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilen 10 kişi şunlar:

Mehmet Şengöz-Yaş:55

Sabiha Karadeniz-Yaş:87

Yeter Gürbüz-Yaş:77

Ekrem Tatar-Yaş:47

Ömer Cavlak-Yaş:77

Süleyman Sarici-Yaş:84

Sultan Eroğlu-Yaş.69

Altan Korkmaz-Yaş:74

Muhammet Giray Özyurt-Yaş:13

Bekir Zeren-Yaş:40

Malatya'da vefat eden ve Şehir Mezarlığı'nda defnedilenlerin günlük olarak listesi, Malatyahaber.com'un MALATYA sayfasının "VEFAT EDENLER" uzantısında yayınlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız