SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde 11 Cenaze

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:05:33
Bir Günde 11 Cenaze
A- A+ PAYLAŞ

28 Mayıs Çarşamba günü defin yapılmayan Malatya Şehir Mezarlığı'na, 29 Mayıs Perşembe günü 11 cenazenin defnedildiği bildirildi.

Çarşamba günü vefat eden olmadığı için cenaze defni yapılmayan Şehir Mezarlığı'nda Perşembe günü yoğunluk yaşandı ve 11 cenaze defnedildi. Çukurdere Mahallesi'nde cinayete kurban giden Burhan Aybar'ın da bulunduğu cenazelerin kimlikleri şöyle:

Ayişe Kırlıoğlu-Yaş:88

Muhammed Beylum-Yaş:51

Burhan Aybar-Yaş:32

Sabri Aktürk-Yaş:60

Abuzer Göçen-Yaş:65

Abdurrahman Akkuzu-Yaş:60

Ruksat İlbay-Yaş:66

Sultan Yelesbağçe-Yaş:60

Yusuf Öcal-Yaş:55

İsmet Zengin-Yaş:56

Fatma Özcan-Yaş:52

Bu arada, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat eden Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe'nin cenazesi ise Yakınca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAF: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız