SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde 7 Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir günde 6'sı kız, 7 çocuk ve gencin kayıplara karıştığı, ailelerinin şikayeti üzerine bulunmaları için aramalara başlandığı bildirildi.

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 30 yaşındaki R.D., anneannesine gitmek için akşam saatlerinde evden ayrılan 13 yaşındaki kızı S.D.’den bir daha haber alamadığını, gidebileceği her yere baktığını ancak bulamadığını bildirdi.

Başharık Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki M.Ş.B., 12 yaşındaki kızı İ.B.’nin öğle saatlerinde okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, ancak geri dönmediğini, Ankara’ya gidebileceğini öğrendiği kızının bulunmasını istedi.

Çöşnük Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki M.A. da, polise başvurarak, 18 yaşındaki kızı Z.A.’nın evden ayrılıp geri dönmediğini, kızının telefonunda 0539..’la başlayan numarayı gördüğünü, kızının bu hattı kullanan biri tarafından alıkonulmuş olabileceğini bildirdi.

Ataköy Mahallesi’nde oturan 66 yaşındaki Z.Y. adlı kadın, 15 yaşındaki kız torunu G.Y.’nin, annesi vefat ettiği ve babası da il dışında çalıştığından 2 yıldır kendisiyle oturduğunu, torununun öğle saatlerinde okula gideceğini söyleyip ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi.

Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki H.D., 15 yaşındaki kızı F.N.D.’nin öğle saatlerinde ayrılıp eve dönmediğini, kızının arkadaşı S.Y. ile birlikte kaçmış olabileceğini, S.Y.’nin de evine gelmediğini ailesinden öğrendiğini, kayıpların bulunmasını istediklerini polise bildirdi.

İnönü Mahallesi’nde oturan 54 yaşındaki M.Y. de polise başvurarak, 16 yaşındaki kızı S.Y.’nin eve gelmediğini, kızının eşinin cüzdanında bulunan 300 lira parayı da almış olduğunu, kızının sınıf arkadaşı F.N.D. ile birlikte kaçmış olabileceğini söyledi.

İnönü Mahallesi’nde oturan 44 yaşındaki Y.Y. de, okul çıkışı lojmanlara gelen oğlu 15 yaşındaki M.M.Y.’nin eve uğramadan arkadaşı ile birlikte ayrılıp Malatya Park civarına gittiğini, oğlunun kendini görünce hızla uzaklaştığını, okula devamsızlığı bulunan oğlunun kendisine kızmasından korktuğu için eve gelmediğini düşündüğünü polise bildirerek, bulunmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız