SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde Tam 3 Olay

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:13:30
Bir Günde Tam 3 Olay
A- A+ PAYLAŞ

Sadece dün 3 oto olmak üzere son 10 günde Derme Kanalı’na 4 araç uçtu. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak, ilgili belediyelerin ve Derme Sulama Birliği’nin hala kanal etrafında düzenleme yapmaması dikkat çekiyor. Emniyet, denetimini bölgede arttırdı. 

KEPÇE TUTTU!.

Derme Kanalı’nın Beydağı ve Yamaç Mahallesi bölgesindeki yol güzergahındaki düzensizlik dikkat çekiyor. Malatya’da akşam ve gece kısa aralıklarla meydan gelen 3 ayrı kazada, 3 otomobil Derme Sulama Kanalı’na düştü. İlk kaza 19.00 sıralarında Çırmıhtı girişinde meydan geldi ve F.E.Ş. yönetimindeki 44 ED 802 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda Derme Kanalı’na düştü. Sürücünün yara almadan atlattığı kazadan sonra otomobilin suda sürüklenmesini önlemek amacıyla MASKİ’ye ait kepçenin ağzı ile engelleme yapıldı.  Ardından olay yerine gelen çekici ile araç kanaldan çıkartıldı. (İlk fotoğrafta)

6 KİŞİ VARDI

Son dönemde kazaların arttığı Derme Kanalı’nda ikinci kaza ise 19.30'da Beydağı İmar İskan Evleri’nin önünde meydan geldi. Kazada E.B. yönetimindeki 44 NV 332 plakalı otomobil yoldan çıkarak kanala uçtu. "Yetersiz" demir korkulukları aşarak kanala düşen otomobilin içinde bulunan 2’si çocuk toplam 6 kişi, Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri tarafından çıkartıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan 6 kişi ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Otomobil çekici ile çıkartılarak otoparka götürüldü. (İkinci fotoğrafta)  

3'ÜNCÜ "UÇUŞ"

Derme Kanalı’ndaki son otomobil uçma olayı Perşembe gecesi saat 21.15 sularında yine Beydağı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kazada M.Ç. yönetimindeki 21 LK 232 plakalı otomobil kanala uçtu. Otomobil sürücüsünün 125 promil alkollü olduğu belirlendi. (Son iki fotoğrafta)

ÖNLEM SADECE POLİS'TEN.. 

Derme Sulama Kanalı’nın resmi sorumluluğu Derme Sulama Birliği’nde bulunmasına karşın her hangi bir çalışma yapılmaması dikkat çekiyor.  DSİ’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin alternatif çözüme öncülük etmesi bekleniyor. Emniyet ise son günlerde bölgede araç ve radar denetimini artırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız