SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Günle Sınırlı Olmamalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:40:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve şöyle dedi:

"Toplumumuzun can damarı olan  annelerimiz  nesilleri yetiştiren geleceğimize yön verenlerdir. Karşılık beklemeden sevginin sabrın, sadakatin cesaretin, güzelliğin  hoşgörü ve şevkatin  tükenmez kaynağıdır onlar. 
Peygamberimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselam’ın “Cennet, annelerin ayağının altındadır” hadis-i şerifinden daha güzel anlatacak bir söz olmadığını belirten Öz  “Muhakkak ki Allah sevgisi, Peygamber sevgisi, anne ve baba sevgisi en kutsal sevgilerdendir.
 
Hayatımızın her döneminde, gerek sıkıntılarımızda gerekse mutluluklarımızda ilk aklımıza gelen, ilgisine, sevgisine ve sıcaklığına en fazla ihtiyaç duyduğumuz kişidir annelerimiz. 
 
Yaşamın her alanında şartlar ne olursa olsun bugünün çocuklarını geleceğe hazırlayan, ilk öğretmenimiz ve en değerli varlıklarımızdır. 
 
Güçlü bir aile yapısının temelini atandır annelerimiz.  Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir.
 
Toplumumuzu ayakta tutan değer annelerimizdir. Evlatları için her türlü fedakarlığı ortaya koyan, annelerimizin kıymetini bilmeliyiz. Anne sevgisi, hayatı güzelleştiren, anlamlı kılan yüce bir duygudur.  Bizi millet yapan tüm değerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan annelerimizdir. 
 
Annemize karşı olan sevgimizi, saygımızı ve hürmetimizi, yılda yalnız bir gün olarak kutlanan Anneler Günü’nde değil her gün gösterilmesi gerekir."
 
Şahin'in Mesajı
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 'Anneler Günü' dolayısı ile mesaj yayınladı. 
 
Milletvekili Şahin'in yayınladığı mesaj şöyle; 
 
"Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir talepleri olmayan annelerimizi, mutlu etmek, yüzlerini güldürmek ve yaşamlarını güzelleştirmek için,hak ettikleri sevgi, ilgi ve yakınlığı her koşul altında onlara göstermeliyiz.
 
Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren; sevgi ve şefkatle bizleri yetiştiren, her türlü tehlikelere karşı manevi sığınağımız olan muhterem annelerimizin hatırlanması, ellerinin öpülmesi, onlara karşı görevlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi, yalnızca bir günle sınırlı olmamalıdır.
 
Yaşamın yükünü omuzlarında hepimizden daha çok hisseden annelerimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemek için yılın bir gününü beklemek yerine, onları her gün düşünmeli, yaşamlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun."
 
Ağbaba'nın Mesajı
 
Cumhuriyet Halk Partisi  Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yayınladığı mesajda şunları söyledi; 
 
"Uluslararası "Çocukları Kurtarın" isimli Sivil Toplum Örgütü'nün "Dünyada Annelerin Durumu" raporunda; Anne olmak için en iyi ülkeler listesinde, Türkiye’nin geri kalmış 79 ülke arasında 55. sırada yer alıyor. Bu sonuç ülkemiz açısından ders çıkarılması gereken bir durumdur. Maalesef ülkemizde annelerimiz, kadınlarımız her geçen gün artan bir şiddete maruz kalıyor. Sokak ortasında öldürülüyor. Hemen hemen her gün kadına yönelik bir şiddet olayı haber bültenlerine konu oluyor. 2011 yılında 257 kadın cinayete kurban gitti. Koruma talep ettiği, savcılığa veya polise şikayette bulunduğu halde 11 kadın öldürüldü. Anneler gününde kadınlarımıza verilecek en güzel hediye, yeni yasalarla onların yaşama güvencelerinin sağlanmasıdır. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, hasretle ellerinden öpüyorum.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız