SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Bir Hava Yakalarsak Ligi Güzel Bir Yerde Bitirebiliriz”

0
Güncellendi - 2020-01-08 14:25:06
“Bir Hava Yakalarsak Ligi Güzel Bir Yerde Bitirebiliriz”
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, bir hava yakaladıkları taktirde ligi güzel bir yerde bitirebileceklerini söyledi. 

Antalya Belek’te devam eden kamp çalışmalarında açıklamalarda bulunan Yıldırım, 2019-2020 sezonuna iyi başladıklarını ve güzel puanlar topladıklarını ifade etti. 

Yıldırım, takım olarak üst sıraları hedeflediklerini kaydederek, “Sezona iyi başladık ama ilk yarının sonlarına doğru takımımızda bir düşüş oldu. Galibiyet almakta zorlandık. Ancak genel anlamda güzel bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyoruz. İlk yarıda 24 puan güzel. Hedeflerimiz arasında üst sıralara oynamak ve ligde rahat bir konumda olmak vardı, şuan öyle gözüküyor. İnşallah bunun devamı gelir” dedi. 

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmelerinin hem şehre hem taraftarlara hem takıma hem de basına güzel bir hava kattığını dile getiren Yıldırım, şunları söyledi: “Herkes bir havaya girdi. Güzelde başladık. İlk maçta rakibimizi eleyerek tur atladık ancak ikinci maçta deplasmanda aldığımız sonuçtan dolayı turu atlayamadık. Ama ilk deneyim için güzel bir başlangıçtı. Bizde futbolcular olarak bunun devamını getirmek istiyoruz. Devamlı üst sıralara oynayan, taraftarı mutlu eden, Avrupa kupalarına katılmak  ve başarıyı elde etmek istiyoruz. Bu sene Türkiye Kupası’nda da hedeflerimiz var. Tekrar Avrupa’ya gitme hedefimiz bulunuyor. Kupa kazanmak büyük bir olaydır bizde Malatya’ya bir kupa kazandırmak istiyoruz.” 

Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, “Sivasspor’un bizim dengimizde bir takım olduğunu düşünüyorum. Bizden çok daha iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum. Sadece onlar şuanda güzel bir hava yakaladılar. Bu güzel havayla da devam ettiriyorlar. Bizde kupada ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız. Hedeflerimiz arasında kupa olduğu için, sonuna kadar gideceğiz. Galip gelmek ve tur atlamak için elimizden geleni yapacağız. Sivasspor ne kadar iyi bir hava yakalasa da bizde iyi bir takımız. Belirli bir seviyeye geldik. Bunu en iyi şekilde sergileyip, Sivasspor maçında galip gelmek istiyoruz” diye konuştu. 

Ligin ikinci yarılarının her zaman daha zorlu geçtiğini kaydeden Yıldırım, şunları ifade etti: “Herkesin hedefi belli oluyor. Alttaki takımlar puan almak için ellerinden geleni yapıyor. Takımlar devre arasında eksik bölgelerine takviyeler yapıyorlar. O yüzden ikinci yarı çok daha zor oluyor. Ama biz, Malatyaspor olarak üç sezondur Süper Lig’deyiz ve hiçbir sorun yaşamadık, bu sezonda yaşamayacağımızı düşünüyorum. İyi bir konumdayız. Bize bir hava lazım. Nasıl Sivasspor güzel bir hava yakaladıysa bizde eğer öyle bir hava yakalarsak ligi güzel bir yerde bitirebiliriz.” 

Yıldırım, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirterek, “İyi futbolcularımı var. Geçen sene de iyi bir takımımız vardı. Güzel bir hava yakalamıştık ve Avrupa Ligi’ne katıldık. Bu senede neden olmasın? İyi bir kadromuz var, ortamımızda iyi. İkinci yarı zorlu geçecek ama biz ona göre çalışmalarımızı yaparak, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da zorlu geçecek ikinci yarıda bizi desteklemeleri gerekiyor. Her futbolcu, takımın başarısı için çalışıyor. Taraftarlarında futbolcuları desteklemesi lazım” diye konuştu.

Ferdi Durdu-Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Gakkoş neco yine klavye başında. Elaziz hangi ligdeydi acep
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Yapilan transfer yok quilherme ve mina satma derdinde bie yönetim bence basari imkansız ankaragücu kayseri ve antalya bizden iyi kadro kurar iyi bi çıkıâ yakalarsalar bu takim küme düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Ay kavağa çıkarsa,kayseri,ankaragücü ve antalya ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla