SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir İdeolojinin Fanatiği Olmayın"

0
Güncellendi - 2016-03-09 01:36:44
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu hafta sonu YGS’ye girecek gençlerle bir araya geldi. Başkan Gürkan, sınava girecek gençlere başarılar dileyerek, bazı önerilerde bulundu.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, bazı mahalle muhtarları ile bazı belediye birim müdürleri ile öğrenciler katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Gençlerimize öncelikle yapılacak YGS sınavında başarılar diliyorum. Gününüzü ve zamanınızı iyi değerlendirin. Derslerinize iyi çalışın. İnşallah güzel bir netice alırsınız. Yarın bu memleketi yönetecek olan sizlersiniz. Vatanınızı, milletinizi, dilinizi, dininizi, ailenizi sevin. Bayrağınızı sevin” dedi.

Başkan Gürkan, gençlere bazı uyarılarda bulunarak, “Sizin zihninize farklı argümanlar sokmak isteyenlere müsaade etmeyiniz. Sakın bir ideolojinin fanatiği olmayın. Hangi ideoloji olursa olsun. Cemaat, cemiyet, meşrep bir taassup içinde olmayın. Her düşüncede güzel insanlar da vardır, kötü düşünen insanlarda vardır. İnsanın iyilerini tercih edin. Her türlü kitabı da okuyun. Kitaplar sizi bir yere götürmez ancak kitaba siz hakim olacaksınız. Kitap sizi hakimiyetine aldığı zaman, aşk romanı okursunuz gider aşık olursunuz, kahramanlık romanı okursunuz gider birinin kafasını kırarsınız. Kitabın etkisinden ziyade kitabı yoğuracak zihin yapısına sahip olmalısınız. Malatya toplumunun milli birlik beraberlik noktasında, vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağın ve milletin tekliği ve bütünlüğü noktasında ve Akif’in dediği gibi ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ sözünden hareketle tedbirli olmalıyız. Bakın Suriye’de savaş oluyor, onlar buraya geliyor, Irak’ta savaş oluyor, Iraklılar buraya geliyor, Afganistan, Gürcistan ve diğer Türk Cumhuriyetlerinde savaş oluyor buraya geliyorlar. İşte bu ülkenin kıymeti harbiyesi bu anlamda çok önemlidir” diye konuştu.

Bülten

e4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız