SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir İhtilaf Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) İl Müfettişi Mustafa Özhüsrev, partisi ve belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi'yle ilgili bazı iddialar ortaya atıldığını belirterek, bu iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Özhüsrev'in konuya ilişkin olarak parti merkezinde düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları, partinin basın bülteninde şöyle yeraldı:

"Son günler kamuoyunu meşgul eden AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'ın ortağı olduğu şirketin yatırım teşviki aldığı ile ilgili belgenin Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi tarafından dağıtıldığı iddia edilmişti. Bu iddia ile ilgili bir açıklama SP İl Müfettişi Mustafa Özhüsrev tarafından geldi.

Özhüsrev, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisi’ne sürekli “Çamur siyaseti yapılıyor, çamurla uğraşılıyor”gibi ithamlar geldiğini söyleyerek tepki gösterdi.

Özhüsrev, Çerçi’yle aralarında sanki bir itilaf varmış gibi gösterilerek, “Seçime yaklaştığımız bu dönemde ne yazık ki siyasi nezakete uymayan açıklamalar kamuoyu gündemini işgal etmeye başladı. Partimizde bu süreç içerisinde sürekli itham altında bırakılıyor. “Çamur siyaseti yapılıyor, çamurla uğraşılıyor”gibi ithamlara uğruyoruz. Biz bunlara zaman zaman cevap veriyoruz. Geçenlerde de yine bir belge üzerinde yapılan tartışma sonucunda partimize bu tür ithamlarda bulunulmuş. Şahsımın ismi zikredilerek, bazı hususlarda gündeme getirilmiştir. Sözü edilen belgeyle hiçbir ilgimizin olmadığını çeşitli platformlarda söylemiştik. Belgeyi ne dağıtmaya ihtiyacımız olduğunu nede gündeme getirme gereğini duyduk. Benim ismimde Çerçi’yle aramızda sanki bir ihtilaf varmış gibi yönlendirilerek dile getirilmiş. Ben öncelikle şunu dile getirmek istiyorum.

Bütün teşkilat mensuplarımız ve başkan adayımızla 29 Mart’a süratli bir şekilde hazırlanıyoruz. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ile yolumuza devam ediyoruz. Gündeme gelen belge üzerinde sanki Çerçi ile aramızda bir itilaf varmış görüşü de çok talihsiz bir yönlendirme biçimidir. Saadet Partisi geçmiş dönemlerde olduğu gibi milletin tercihine ve değerlerine saygı duyan bir siyasi harekettir. Duruşumuz hep aynı oldu aynı olmaya da devam edecektir. Çerçi’ye geçmiş dönemde de kendisine yine önemli destekler vermiş, takdir etmiştik. Şimdi bizimle bu uzun yolda hizmet durağında aramızda olmayı tercih etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız