SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir- İki Günde Konuşur'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yayınevi cinayetinin zanlılarından E.G'nin sağlık durumuyla ilgili doktorlar açıklama yaptı. Olayın ardından binadan atlayan zanlı E.G'de ciddi bir sağlık problemi olmadığını belirten uzmanlar, bir iki gün içinde konuşmaya başlayacağını kaydetti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Müslüm Çiçek ve öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Murat Uğraş'la birlikte ortak basın toplantısı düzenledi. Sanık E.G'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Sezai Yılmaz, "Hastanın genel durumunun yeniden değerlendirmek için öğleden sonra uyandırma girişimi oldu. Ama hastanın durumu henüz istenen seviyede değil. Gidişatta bir aksaklık olmazsa bir iki gün içerisinde bağlı bulunduğu makinadan çıkacağını,
ondan sonraki bir iki gün içerisinde de konuşabileceğini tahmin ediyoruz. Şu anda hastanın sağlık durumunda olumsuzluk yok" dedi.

Prof. Dr. Yılmaz, tomografi kontrollerinde hastada hafıza kaybı olmayacak gibi göründüğünü ifade etti.

Topukları üzerine düşen hastanın vücudunda her hangi bir kırık olmadığını kaydeden Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Müslüm Çiçek, "Beyinde küçük bir bölümde kanama vardı, o da ortadan kalktı. Bugün uyandırma sırasında kendine gelirken hızla solunum düzeldi, akciğerlerinde yırtılma vardı, düzeldi. Yani sonuçta bir kafa travması. Bir iki gün içerisinde konuşacağını tahmin ediyorum. Çünkü ciddi bir sorun olmadığını düşünüyoruz. Bugünkü uyandırma girişimimizde gözlerini açabiliyordu, ancak boğazında tüp olduğu için şu anda konuşması mümkün değildi zaten" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız