SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir İlki Gerçekleştirdik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Hatice Çetin, Malatya'da düzenledikleri Kariyer Günleri Organizasyonu'nun ilgi gördüğünü belirtti.

Merkezi İstanbul'da bulunan MÜNÖD'ün Malatya Sabancı Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz hafta sonunda iki gün düzenlediği Kariyer Günleri Organizasyonu'nun; Pazarlama, Yönetim, İnsan Kaynakları ve Malatya Kültürü üzerine Kültür ve Sanat olmak üzere 4 panel şeklinde gerçekleştiğini bildiren MÜNÖD Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Çetin, "Açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yaptığı organizasyonda; Ceyda Altuntecim, Emrah Altuntecim, Ahmet Turan Koçer, Mehmet Kavuk, Ramazan Özdemir, Abdulkadir Baharçiçek, Gülnur Uluğ, Sevda Ergenekon, Mehmet Kamış, Mustafa Kemal Akgül, Cumali Ünaldı, Necati Güngör ve Sadık Yalsızuçanlar gibi alanlarında uzman konuşmacılar yer aldı" dedi.

Öğrencilere yönelik yapılan ve ücretsiz olan organizasyon sonrası öğrencilere sertifika verildiğini ve organizasyonun ilgi gördüğünü aktaran Çetin, Doğu Anadolu'da bir ilki, bütün sıkıntılara rağmen, yaklaşık 35 kişilik bir öğrenci kadrosu ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu arada, MÜNÖD Genel Başkanı Mehmet Yağcı ise organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

"İstanbul'da, arkadaşlarımızla sponsor arayışlarına başladığımızda sıkça karşılaştığımız cevaplardan biri 'Organizasyonunuzun taslağı çok iyi ama biz Malatya'ya kimseyi gönderemeyiz ancak İstanbul'da gerçekleştirmeyi düşünürseniz biz sponsor da oluruz, kurumsal destek de veririz' şeklindeydi. Ama biz Malatya'da her zaman olduğu gibi yine Malatyamız için gerçekleştirmeye kararlıydık ve hemşehrimiz olan iş adamlarından bile çoğu zaman destek alamamamıza rağmen Doğu Anadolu'da ve Malatya'da bir ilki gerçekleştirmek için azmettik ve şimdi de MÜNÖD olarak gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz."

Yağcı, ÖSS öğrencilerine tercih yapmada yardımcı olduklarını da hatırlatarak, " Malatya Belediyesi'nin önüne açtığımız MÜNÖD Tercih Bürosu ile üniversite tercihi yapacak öğrenci arkadaşlarımıza yardım etmeye de devam ediyoruz. Bunların dışında bu yaz, etkinliklerimizle beraber üye sayımızı yaklaşık 500 kişi daha artırarak Malatyalı ve üniversite öğrencisi olan üye sayımızı 4 bine yaklaştırdık. Türkiye'de, 16 ilde şube ve temsilciliklerimizle ayrıca Almanya, Azerbaycan, Avusturya ve Kuzey Kıbrıs gibi ülkelere de şubeler açma planlarımızla birlikte bütün Malatyalı üniversite öğrencilerine ulaşıp vizyon ve misyonlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza yön verme yolunda hızlı ve gerçekçi adımlar atmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız