SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir İntihar Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi kendisini asarak intihar etti. Bu arada E Tipi Cezaevi'nde barındırılan 16-17 yaşlarındaki 3 tutuklu da, aynı anda kendilerini jiletleyerek intihara kalkıştılar.

KENDİNİ ASTI..
Olay, Malatya merkez Şıkşık mahallesinde meydana geldi. Mahmut Ö. (47) adlı şahıs, oturduğu evlerini banyo kısmında kendisini iple asmak suretiyle intihar etti.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Mahmut Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay Yeri İnceleme Uzmanlarının yaptığı çalışmadan sonra ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

CEZAEVİNDE AYNI ANDA 3 TEŞEBBÜS..
Son zamanlarda sıkça intihar girişimi olaylarının yaşandığı E Tipi Kapalı Cezaevi’nde 3 tutuklunun daha intihar girişiminde bulunması, bu olayların “uyuşturucu krizinden kaynaklanıp kaynaklanmadığı” sorusunu gündeme getirdi.

E Tipi cezaevinde barındırılan; 17 yaşındaki Y.G., 16 yaşındaki M.K. ve 17 yaşındaki S.Ş. adlı tutuklular, Pazartesi gecesi saat 21.00 sıralarında, jiletle kollarını kesmek suretiyle intihara kalkıştılar. 3 tutuklu da Devlet Hastanesi’nde tedavi ettirildikten sonra cezaevine geri götürüldüler.

Cezaevinde sıklaşan intihar girişiminin, “uyuşturucu krizi”nden kaynaklanıp kaynaklanmadığı merak konusu olurken, geçtiğimiz günlerde bir tutuklunun 6’ncı kez intihar girişiminde bulunması dikkat çekmişti.

DİĞER OLAYLAR
Çöşnük’te ilaç içerek ve bileğini keserek intihara kalkışan 26 yaşındaki Z.A.K. adlı şahıs, Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından TÖTM’ye kaldırıldı.

Salköprü Mahallesi’nde de 18 yaşındaki K.K. adlı genç kız, erkek arkadaşından haber alamayınca bunalıma girip, 25 adet hap yutarak intihara kalkıştı ve hastanede tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız