SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir İsim Ön Planda..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de, Mustafa Şahin'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinden sonra başlayan yeni il başkanı atama süreci ile ilgili olarak konuşan Malatya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi İhsan Koca, milletvekillerinin de görüşlerinin alındığını genel merkezin artık bir atama sürecine girdiğini, halen il başkan vekili olan Avukat Bülent Tüfenkçi'nin isminin ön plana çıkmakla birlikte yapılacak atama ne yönde olursa olsun tam bir beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Koca’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle…

“Dün teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Fikri Işık tüm milletvekili arkadaşlarımızla tek tek görüştü. Görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişi içinde olundu.

Bilindiği üzere sayın genel başkan yardımcımız Işık, geçtiğimiz hafta ilimize gelerek il, merkez ilçe ilçe ve belde teşkilatlarımızla, kadın komisyonumuz, gençlik komisyonumuz üyeleriyle görüşmelerde bulunmuş genel temayüle yönelik bilgiler edinmişti.

Son olarak biz milletvekillerinin de görüşleri dün itibarıyla genel merkeze yansımış oldu.

Şahsi izlenimim Bülent Tüfekçi arkadaşımızın ismi ön plandadır. Bununla birlikte takdir öncelikle genel merkezimize aittir.

Kim üzerinde karar kılınırsa kılınsın tam bir beraberlik içerisinde il başkanımızın yanında olarak önümüzdeki seçim sürecinde partimiz adına çalışmalarımız devam edecektir.”

Koca'nın, Tüfenkçi'nin adının ön plana çıktığını ifade etmesine karşın Avukat Özcan Çetin'in de ciddi alternatiflerden biri olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız