SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir İstifa da İGM'den..

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi (İGM)'nin Pazartesi günkü oturumunda, "milletvekili aday adayı" olacağını açıklayan AKP'li Bekir Çelik istifasını açıkladı.

Emekli Mal Müdürü olan ve 3 dönem İGM Başkanlığı da yapan Çelik, 3 yıldır İl Genel Meclisi çatısı altında görev yaptığını belirterek, “Memuriyette olduğu gibi siyasette de çıtayı hep yükselttim. Siyasette kurucu üyelik, başkan yardımcılığı ve daha sonra sizlerin teveccühü ile 3 yılı aşkın bir süre Meclis Başkanlığı görevini yaptım. Şimdi de sizlerin desteğini arkama alarak, genel parlementoya geçmek istiyorum. Bu yüzden benim en büyük dayanağım sizler olacaksınız. Aday adayları içerisinde belki de en avantajlı ben olacağım, çünkü arkamda sizin gibi değerli ve kaliteli insanlar var. Sizden aldığım destek ile bu görevimden ayrılıyorum” diyerek kürsüden indi.

Toplantının son bölümünde Çelik İGM rozetini Başkan Abdurrahman Atay’a teslim etti. Çelik'ten boşalan üyeliğe AKP'den yedek üyelerden birinin çağrılacağı, istifanın İlçe Seçim Kurulu'na bildirilmesiyle yerine merkez ilçe 1. yedek sırasında bulunan Fuat Poyraz'ın meclis üyeliğine getirilmesinin beklendiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız