SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kamyon Balık Atığı Yola Döküldü

0
Güncellendi - 2016-05-19 15:16:37
Bir Kamyon Balık Atığı Yola Döküldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da özel bir balık firmasına ait çöp kamyonun kapakları açılınca, yaklaşık 2 ton balık atığı yola döküldü.

Organize Sanayi Bölgesindeki bir balık işletmesinde toplanan balık atıkları, özel bir hafriyat kamyonuna yüklendi. Atıklar belediyenin çöp sahasına götürülürken, Çevreyolu Viraj kavşağında kamyonun arka kapağının açılması sonucu yaklaşık 2 ton balık atığı yola döküldü. Olay sırasında kamyondan yola dökülen balıklar nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri olası bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı.

Belediyeye bağlı temizlik ekipleri olay yerine gelerek kepçe yardımı ile yoldaki atıkları toplayıp kamyona yükledi. Bir bölümü trafiğe kapanan çevre yolu yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.

iha

MALATYA’DA ÖZEL BİR BALIK FİRMASINA AİT ÇÖP KAMYONUN KAPAKLARI AÇILINCA, YAKLAŞIK 2 YON BALIK ATIĞI YOLA DÖKÜLDÜ. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

ÇEVREYOLUNDA İLERLEYEN KAMYONUN KAPAĞI AÇILINCA TONLARCA BALIK ATIĞI YOLA DÖKÜLDÜ. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Evsan (7 yıl önce)
    İğğğğrençççç
    0
    0
    Yanıtla
  • FVBSAVA (7 yıl önce)Evsan isimli kullanıcı yorumuna
    senin iğrenç dediğinden doğrudan 150 kişi evine ekmek götürüyor, dolaylı olanı var sen hesapla.
    0
    0
    Yanıtla