SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kez Daha AKP'li!

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’ne katıldı.Bağımsız Belediye Başkanlığı görevini yürüten Gürkan AKP’ye katıldıktan sonrada 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Battalgazi ilçesi Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu da yaptı.

AKP’ye katılan ve bu partiden Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başvuruyla ilgili olarak şunları belirtti:

“2004 yılındaki seçimlerde bağımsız olarak belediye başkanlığı görevine seçilip bu görevimizi sürdürürken 29 Mart 2009’da yapılacak seçimde AK Parti’den aday adaylığı için müracaat ettik. Tabii müracaat etmemizde temel kanaatı oluşturan , siyaset halk için yapılır. Halkımızın genel istekleri, arzuları doğrultusunda ve hizmetin daha sağlıklı sunulması açısından AK Parti’de olmamız gerektiği konusunda halkın genel isteği doğrultusunda bizde başvuruda bulunduk. İnşallah aday adaylığı başvurumuz hem Battalgazi için hem de ülkemiz seçimleri için hayırlı olur diye düşünüyorum.”

Selahattin Gürkan, 2004 yılında yürüttüğü İşçi Bulma Kurumu Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek AKP’den Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmasına karşın, kendisi aday gösterilmeyince seçimlere bağımsız aday olarak katılmış ve bu göreve seçilmişti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız