SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kişi Pompalı Tüfekle Vuruldu

0
Güncellendi - 2017-06-24 23:00:19
Bir Kişi Pompalı Tüfekle Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşanan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Çukurdere Mahallesi'nde çıkan kavgada 36 yaşındaki Emrah T. isimli şahıs pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Emrah T. olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak ameliyata alındı.

Pompalı tüfekle ateş ettiği iddia edilen kişi yakalanarak gözaltına alınırken olayın geçtiğimiz günlerde Şifa Mahallesindeki bulunan bir çay ocağında 5 kişinin yaralandığı olayla bağlantılı olduğu iddia edildi.

Polisin olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturması sürüyor.

İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI..

Bu arada, saat 19.15 sıralarında da Hamidiye Mahallesi Antepli Sokak'ta bulunan bir işyerine tabancayla ateş açıldı.

İşyerinin isabet aldığı, vurulanın olmadığı olayda, adlarının E.İ. ve A.Y. olduğu öne sürülen iki saldırganın motosikletle kaçtıkları, yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Teror bolgelerinde bu kadar olay olmuyor nerde bu yetkili ve dahi vekillerimiz reise dua edin yoksa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Kardeşlerim artık bu kinden bu birbirimize olan öfkeden vazgeçin insan olun yüce dinimiz bile diyorki insan olmazsan islam olamazsın artık sen busun sen şusun sen bu görüşmesin ben bu görüşmeyin gibi saçma sapan sorulardan vazgeçin bu ülke hepimizin Alevi'si sünnisi kürdü türkü ecnebisi bu ülkede yaşayan bütün insanlar herkesin ülkesi sahip çıkalım birbirimize hatalarımız olsa bile affetmeyi bilelim ben elli iki yaşında olan biri olduğum oniki eylülü ve öncesini çok iyi yaşayanlardan biri olduğum için bunları yazma gereğini gördüm yeter artık bir olalım tüm ülkemin bayramını kutluyorum saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Ceza alıp sokakta gezen suçlular var halen böyle başı boş bırakırsanız suçluları Malatyamiz böyle oluyor ceza alıp yok benim davama bakan savcı hakim fetocuydu diyor ceza almıyor siyah bir auris dün silah çekiyordu sarhoş polise bildirdik yakalandımı bilmiyorum asayiş arttırılmalı yaşanacak yer olmaktan çıktı malatya miz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Aynen oyle eskiden olaysiz malatya simdide olay olmadan gecen gun yok cezalar agirlastirilmali..
    0
    0
    Yanıtla
  • ayse (6 yıl önce)
    Malatya Teksas olmuş sokakta yürüyemez hale geldik.allah bu insanları ıslah etsin ailelerine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla