SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kişiyi Daha Öldürecekmiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi Akova köyünde, karısı ile 2'si öz, 2'si üvey 4 çocuğun katil zanlısı olduğu iddiasıyla jandarma tarafından dün akşam yakalanan Cabbar S. tutuklandı. Jandarma ve adliyede kendisini Adem olarak tanıtan zanlı Cabbar S.'nin adliye çıkışında zafer işareti yapması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Akova köyünde evde Fatma Seven (25) ile ilk eşinden olan çocukları Hasibe Özdemir (7) ve Hasan Özdemir (4) ile Cabbar S.'den olan Esma (2) ve Pınar Seven'in (7 aylık) öldürülmesi üzerine soruşturma başlatan güvenlik güçleri, olayın zanlısı olarak Cabbar S.'yi (30) yakalamıştı.

Darende'nin Elbistan sınırındaki Gazi köyü yakınlarında yakalanan katil zanlısının, hasmı olduğunu söylediği bir kişiyi daha öldürmek üzere Kuluncak İlçesi'ne gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Jandarmada sorgusu tamamlanan katil zanlısı koca Cabbar S., bugün geniş güvenlik önlemi altında Darende Adliyesi'ne getirildi. Geniş güvenlik tedbiri alan güvenlik güçleri adliyeye yaklaşan vatandaşları uzaklaştırdılar. Güvenlik tedbiri altında adliye binasına sokulan katil zanlısı koca yaklaşık bir saat süreyle binada kaldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan katil zanlısı tutuklandı.

Yine geniş güvenlik önlemi altında Malatya E Tipi Cezaevi'ne götürülmek üzere adliye binasından çıkarılan katil zanlısı koca Cabbar S., basın mensuplarının, 'pişman mısınız?', sorularına "Ne fayda eder ki" cevabını verdi. Cabbar S.'nin adliye çıkışında basın mensuplarına zafer işareti yapması dikkat çekti.

Bu arada, iple boğularak öldürülen Fatma Seven'in ilk eşi Mehmet Ali Özdemir'in ölen çocukları Hasibe ve Hasan'ın velayetini almak için bir süre önce hukuk mücadelesi başlattığı da öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız