SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Kulüp Bir Futbolcuyu İstiyorsa.."

0
Güncellendi - 2018-08-03 18:12:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, "Ligin başlamasına da çok kısa bir süre kaldı. Duyuyoruz, gelen arkadaşlarımız var, biran önce bize katılmaları gerekiyor. Lige iyi başlama adına önemli bu bizim için. Motivasyonumuzu da arttıracaktır" dedi.

Yeni Malatyaspor'da ikinci sezonunu geçiren Büyük, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Büyük, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi başladığını ancak talihsiz sakatlıkların yaşandığını ifade ederek, "Öncelikle yeni sezon tekrar herkese hayırlı olsun. Burada ilk antrenmanlara başlarken çok iyi başlamıştık. Tak takım olarak, transferler hariç, geçen seneki kemik kadroyu koruyarak çok iyi bir şekilde başlamıştık hazırlıklara. Ama daha sonrasında yaşadığımız bazı şansızlıklar, işte çok fazla sakat vermemiz belki hazırlık dönemimizi biraz etkilemiş görünebilir. Ama şöyle bir şey var, elimizdeki mevcut kadroyla en iyisini de yapmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim elimizde olan bir şey değil bu. Bizim görevimiz çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi verip, çalışıp lige hazırlanmaktı. İki dönem kampı da eksik olmamıza rağmen iyi geçirdik diye bilirim. Daha öncede söyledim, buraya gelecek olan yeni arkadaşlarımızın biran önce gelmesi lazımdı, en azında ikinci kamp dönemine yetişmesi lazımdı. Bu işte futbolcu ve teknik ekip tarafından değil, yönetimin tarafından kaynaklanmış bazı nedenlerden dolayı olabilir. Tabi o işe biz fazla karışamayız. Onlarda kendi planları doğrultusunda hareket ediyorlar" diye konuştu.

"HER SENE LİG ZORLAŞIYOR"

Tecrübeli futbolcu, takıma yeni katılacak oyuncularla birlikte motivasyonlarının daha artacağını kaydederek, "Ligin başlamasına da çok kısa bir süre kaldı. Duyuyoruz, gelen arkadaşlarımız var, biran önce bize katılmaları gerekiyor. Lige iyi başlama adına önemli bu bizim için. Motivasyonumuzu da arttıracaktır. Her sene lig zorlaşıyor. Bizim ligimiz böyle. Geçen seneki kadromuzdan çok fazla bir şey değişmedi, ama önemli oyuncular gitti. Onların yerini doldurmamız gerekiyordu. Yönetim bunun için sıkı bir şekilde çalışıyor, teknik ekip de aynı şekilde. Dediğim gibi umarım en kısa sürede aramıza katılırlar. Çünkü çok kısa bir zamanımız kaldı. O süre içinde de yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olacağız ve en iyi şekilde takıma uyum sağlamalarına yardımcı olacağız" şeklinde konuştu.

"KİMSENİN BURADA MEMNUNİYETSİZ OLMA GİBİ BİR DURUMU YOK"

Takımdaki herkesin yüzde yüzünü vererek, odaklanması gerektiğini dile getiren Büyük, şunları söyledi:

"Kimsenin burada memnuniyetsiz gibi bir durum yok. Öyle bir şey olursa zaten oturulur konuşulur gitmek isteyende gider yani. O açık ve net. Yani kimse burada zorla kalmaz. Teklif gelen arkadaşlarımız var, belki yaşı ilerlemiş benim gibi oyuncuların eline fırsatlar geçmiş olabilir, ama sonuçta herkesin burada bir mukavelesi var. Mukavele devam ettiği sürece kulüple ters düşme gibi bir olanağınız yok. Genç arkadaşlarımıza da transfer teklifleri var, önemli transfer teklifleri var. Onlara da şuan için ihtiyacımız olduğu için, şuan takımdan ayrılma gibi bir durum söz konusu değil. Ama tabiî ki çok iyi bir teklif bir yerden geldiği zaman burada yönetimde kulüp olarak kimsenin önüne tıkayacak diye düşünmüyorum.  Açıkçası şöyle de bir şey var; bir kulüp bir futbolcuyu istiyorsa ne pahasına olursa olsun alır. Tabi ki transfer teklifleri var. Ama dediğim gibi bu düşünceleri de aklımızdan atmamız gerekiyor, çünkü çok önemli bir maçımız var ilk hafta. 10 günlük bir süremiz kaldı. O yüzden transfer dedikodularını, konuşmalarını bir kenara bırakıp yüzde yüz bir şekilde buraya odaklanmamız gerekiyor. Yaşı ilerlemiş oyuncularımıza da gelen teklifler var, ama onlarda bu fırsatı kendi lehlerine çevirmek isteyeceklerdir. Onu da tabiî ki oturup yönetimle konuşacaklar, yada kim konuşacaksa, bende dahil. Çünkü sözleşmesi burada devam eden oyuncunun böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Tabi ki istiyordur, ama oturup konuşmadan hiçbir şeyi çözemeyiz. Umarım hakkımızda hayırlısı olur."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Adem artık başlıbaşına bir otorite oldu.eleman döktürüyor.sözlerini çerçeveletip stadın girişine asmak lazım.çünkü büyük bir keşfe imza atmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • FEYZULLAH (5 yıl önce)
    Aferin iyi konuşmanı sahada iyi oynayarak da göstermeni bekliyoruz bol şanslar yeni sezonda
    0
    0
    Yanıtla