SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Maaşını Gönder!.'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kampanya dahilinde yazılan mektupların yayınlandığı 'Malatya Yazıyor' gazetesi, sokaklarda, "Yazıyor, yazıyor" diye bağıran çocuklar tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Malatya Kent Konseyi'nin "Malatya Yazıyor 2011" kampanyası kapsamında başlattığı etkinlik nedeniyle bir de 'Malatya Yazıyor' gazetesi çıkarıldı. Kampanyanın tanıtımı ve gelen bazı mektupların yayınlandığı gazeteyi, Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi olan küçük çocuklar meydanda, "Yazıyor, yazıyor" şeklinde bağırarak dağıttı.

Eski gazete dağıtım günlerini hatırlatan uygulamaya katılan Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, "Başlatmış olduğumuz kampanya kapsamında yazılan mektupların yayınlandığı Malatya Yazıyor gazetesini Kent Konseyi'nin Çocuk Meclisi üyeleri ile birlikte dağıtıyoruz. Kampanyaya başladığımız zaman şunu söylemiştik, 'Bir tebessüm dünyayı değiştirir.' Bugün çocukların tebessümü ile biz dünyanın değişmesine küçük de olsa bir katkı sunduğumuza inanıyoruz. Kampanya kapsamında Başbakan'ımızdan, Belediye Başkanı'mızdan, Emniyet Müdürü'müzden gelen mektuplar var. Onu gazetemizde yayınlıyoruz. Yine kampanyanın ileriki aşamalarında Malatyalı yazarların okuyucuları ile buluşmasını sağlayacağız. Ünlülerin mektuplarını kamuoyu ile paylaşacağız. Şu ana kadar Malatya'dan gönderilen mektup sayısı 15 bin oldu. Bunun muhataplarını da düşününce direkt 30 bin kişi mektupla muhatap olmuş durumda" ifadelerini kullandı.

Çocuk Meclisi üyeleri de yazdıkları mektuplara gelen cevaplardan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

BAŞBAKANIN MAAŞINI İSTEDİ..
Bu arada 'Malatya Yazıyor' kampanyası kapsamında gönderilen bir kartpostalda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir aylık maaşı talep edildi.

Kent Konseyi tarafından yayınlanan Malatya Yazıyor gazetesine adres yazılmadığı için geri dönen mektuplar arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan bir kartpostalın da bulunduğu belirtildi. Gönderenin ismi gizli tutulan kartpostalda, "Sayın Başbakan'ım, yeni yılınızı kutlarım. Bir aylık maaşınızı gönderirseniz eğer evlenmeyi düşünüyorum. Yaş 42 oldu" ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazan 10 Malatyalıya cevaben gelen mektupların, adreslerini yazmadıkları için Kent Konseyi'ne ulaştığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız