SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Maç da Yarıda Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’ne devam edildi. Oynanması gereken 4 karşılaşmadan birinde Sürgü Belediyespor’un karşılaşmaya çıkmaması nedeniyle oynanmazken bir karşılaşma da yarıda kaldı. Bu arada, Deplasmanlı Süper Gençler C ve D grubu maçları da Malatya'da başladı.

2. AMATÖR KÜME..
2. Amatör Ligdeki karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

-Çatyol Bld.- Darendespor: 5-2
-Y.Arapgirspor – Ataköyspor : 10 – 1
-Doğanşehir Bld.- Sürgü Bld. : 3-0 (Sürgü sahaya çıkmadı, Hükmen)
-Develispor- Polat Bld.spor : 0-4 (50.Dakikada yarıda kaldı)
Kale İdmanyurdu ( Bay Takım)

Bir hafta önce sahaya çıkmayan Sürgü Belediyespor takımı, Doğanşehir Belediyespor ile oynaması gereken karşılaşmaya da çıkmayınca bu maçtan da hükmen 3-0 yenik sayıldı ve 2 karşılaşma üst üste sahaya çıkmadığı için ligden de ihraç edildi.

Ayrıca Develispor- Polat Belediyespor arasında oynanan karşılaşma 4-0 Polat Belediyespor’un üstünlüğüyle devam ederken 50.dakikada Develispor yöneticilerinin takımı sahadan çekmesi üzerine karşılaşma yarıda kaldı. Bu karşılaşmayla ilgili olarak kararı Tertip Komitesi verecek. Tertip komitesinin bu karşılaşmayla ilgili olarak karşılaşmanın Polat Belediyespor lehine 4-0 tesciline karar vermesi bekleniyor.

Oynanan bu karşılaşmaların ardından Çatyol Belediyespor 24 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. 23 puana sahip Doğanşehir Belediyespor ise 2. sırada bulunuyor.

DEPLASMANLI SÜPER GENÇLER GRUBU..
Öte yandan Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası Malatya C ve D Grup Maçları başladı.

Şampiyonaya katılan 8 takım şunlar:
C . Grubu: Adana Demirspor -Orduspor -Batman Belediyespor -Samsunspor
D . Grubu: Giresunspor -Kayseri Erciyesspor -Diyarbakır Kayapınar Belediyespor -Gaskispor

Yeşiltepe Stadında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

C Grubu:
Adana Demirspor – Orduspor: 1-0
Batman Belediyespor – Samsunspor: 1-6

D Grubu’nda ilk karşılaşmalar Perşembe günü oynanacak. Program şöyle :
16.00: Giresunspor – K. Erciyespor ( Orduzu Pınarbaşı)
16.00: Diyarbakır Kayapınar Bld.- Gaskispor (İnönü Ünv. Sentetik Saha)

FOTOĞRAF: Deplasmanlı Süper Gençlerde Adana Demirspor- Ordu maçından bir enstantene

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız