SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Maç Hariç..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Malatyaspor’da, Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde bir çalışma yapan sarı-kırmızılı takımda izinli Fatih Sezer ve sakatlığı bulunan Alper Akıcı antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Celil Sağır ve Mahmut Acar ise takımdan ayrı salonda bir çalışma yaptı.

Öte yandan çalışmalar öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın tecrübeli futbolcusu Celil Sağır, “Bana sorsanız kötü oynayıp, 3 puan alsak daha iyidir. Kahramanmaraş maçı hariç bütün maçlarda iyi oynadık ama sonuç alamadık. Birinci sınıf goller atıyoruz ama amatör goller yiyoruz. Bir türlü bunun üstesinden gelemedik. Ayrıca genç oyuncular inanılmaz heyecan yapıyorlar. Bu ligde de gol yedikten sonra da karşı takım inanılmaz defans yapıyor. Bu ligde böyle olacak. Bu ligde tutunmak istiyorsan defansın çok sağlam olacak. Orta saha ya da forvette bir şekilde gol bulabiliyorsun. Bu ligde defans büyük önem taşıyor. Kafadan böyle başlayamadık. Puan kayıpları da üst üste geldik. Ercüment hocanın gelmesiyle de yoğun tempoda çalışıyoruz. Ama bir türlü istediğimiz sonucu alamadık. Bende de moral bozukluğu oldu. Çünkü oynadığımız oyunun sonucunu alamıyoruz. Şuan ki puan durumu hakkında ne konuşabiliriz ki? Koskoca camia bu durumdaysa konuşulacakta bir şey yok”

BU KONUM MALATYASPOR’A YAKIŞMIYOR
Sağır, takımın bulunduğu konumun kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “Yöneticilerimiz devre arasında transfer yapabilmek için uğraşıyor. Bu lig ne kadar zor bir ligse de benim gözümde bir o kadar da basit. Nokta transferler yapmalıyız. Bize yakışmıyor. Yenildikten sonra hiç dışarı bile çıkmıyorum. Bu kadar basit olmaması lazım. Malatyaspor’un bu hallere düşmesi bizleri çok üzüyor. Herkesin morali bozuk, basından birkaç kişi geliyor, yönetimden bir iki kişi geliyor, bu bizlere yakışmıyor. Ben bile aylar sonra röportaj yapıyorum. Moralimiz çok bozuk. Ama bu takımı el birliğiyle çıkartacak bizleriz. Bir şeyler yapmamız gerekiyor. Adana Demirspor maçını iyi bitirip, nokta transferler yaparsak, Malatyaspor elini kolunu sallayarak bu ligde üstlere çıkar. Buna inanıyorum. Artık konuşmanın da bir esprisi yok. Bir şeyler yapacaksın ondan sonra konuşacaksın. Ben de bu nedenle uzun zaman sonra ilk defa konuşuyorum. İnanıyorum önümüz açık. İyi oyun oynuyoruz. Genç arkadaşlarımız da iyi performans gösteriyor. Ancak acemice hatalar yapıyoruz. Bunların önüne geçmemiz gerekiyor” diye konuştu.

DEVRE ARASI TAKIMA İYİ GELECEK
Devre arasını iyi kullanmak istediklerini kaydeden Sağır, “Devre arası benim ve takım için çok iyi olacak. Sezon başı kampı görmedim, bir oynadım bir oynamadım, hastalık oldu, sakatlık oldu. İyi bir kadromuz da yoktu. Devre arası iyi gelecek. Hem de nokta transferler yaparsak takım iyi yerlere gelecektir. Ben bu konuda çok rahatım. Buradan da Malatyasporlu taraftarlara sesleniyorum, içinizi rahat tutun, transferde yapılırsa bu takıma hiçbir şey olmaz” şeklinde konuştu.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Takımın defans oyuncusu Mahmut Acar ise, “Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz ama mağlubiyetlere son vermemiz gerekiyor. Sahada hangi takım daha iyi oynuyor deseler bizi gösterirler ama bu iyi oyunu sonuca yansıtamıyoruz. Gerçekten büyük talihsizlik yaşıyoruz. Bu bizi de etkiliyor. Adana Demirspor da ligin iyi bir takımı. Puan kaybına tahammülümüz yok, galip gelmek için oynayacağız” şeklinde konuştu.

TRANSFERİN ÖNÜ AÇILIRSA TAKIM RAHATLAR
Acar, transferin önünün açılması halinde takımın rahatlayacağını söyleyen Acar, “Baktığınızda takım 4–5 tecrübeli futbolcu var. Çoğu genç arkadaşlardan oluşuyor. Kadromuz oldukça dar ve her hafta aynı performansı göstermek çok zor. Herkes sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu takımın adama ihtiyacı var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız