SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Maç Yarıda Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme’de Play-off ve Klasman maçları start aldı. 4’er takımın mücadele ettiği play-off ve Klasman Grup’larında ilk maçlardan biri yarıda kaldı, 3'ü oynanabildi.

* PLAY-OFF MAÇLARI
İlimizi 3. Lige Terfi Grup maçlarında temsil edecek olan 2 takımın belirleneceği play-off mücadelesinin ilk haftasında şu sonuçlar alındı:

Hekimhan Bld.- Malatyagücü : 4-0
Demirspor- Adafı Kartal : (Tamamlanamadı)

Demirspor - Adafı Kartalspor karşılaşması 38.dakikada yarıda kaldı. Karşılaşmanın 30.dakikası oynanırken, Adafı Kartalspor’dan Miraç ikili mücadele sırasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakika içerisinde Demirspor 1-0 öne geçti. 38.dakikada Demirspor 2-0 öne geçerken, Adafıspor oyuncularının itirazlarda bulunması sonrasında karşılaşmanın hakemi İbrahim’e de kırmızı kart gösterdi. Bu sırada Adafı Kartalspor takımından 3 futbolcununda hafif sakatlıkları nedeniyle saha kenarında tedavi görmeleriyle sahada 6 futbsolcusu kalan Adafı Kartalspor teknik heyet ve yöneticileri takımı sahadan çekti.

Bu karşılaşmayla ilgili olarak Tertip Komitesi’nin Pazartesi günü karar vereceği belirtilirken bu kararın Demirspor lehine 3-0 olması bekleniyor.

Öte yandan 1. Amatör küme Play-off’da 2. ve 3. maçların programı ise şöyle :

26 MART ÇARŞAMBA
12.00 - Adafı Kartal- Hekimhan Bld.-( Orduzu Stadı)
12.00 - Malatyagücü – Demirspor ( Yeşiltepe Stadı)

30 MART PAZAR
14.00 - Demirspor- Hekimhan Bld. (Orduzu Stadı)
14.00 - Malatyagücü- Adafı Kartalspor( Yeşiltepe Stadı)

* KÜME DÜŞMEME MAÇLARI..
Kümede kalma mücadelesinin yapıldığı Klasman Grubu’nun ilk hafta maçlarında da şu sonuçlar alındı :

Doğanşehir Bld.- Tecdespor : 1-2
Sıtmapınarıspor- Darendespor : 3-0

Klasman Grubu’nda diğer karşılaşmaların programı ise şöyle :

26 MART ÇARŞAMBA
14.00 - Tecde Sıtmapınarı- (Orduzu Stadı)
14.00 : Darende - Doğanşehir Bld.( Yeşiltepe Stadı)

30 MART PAZAR
12.00: Doğanşehir Bld.-Sıtmapınarıspor (Orduzu Stadı)
12.00: Darendespor – Tecdespor (Yeşiltepe Stadı)

* B GENÇLER LİGİ SONA ERDİ
Öte yandan Amatör Küme’de B Gençler Futbol Ligi sona erdi.

Ligin son haftasında şu sonuçlar alındı.

A GRUBU
Sanayispor-Orduzu Bld.: 2-3
Adafı Kartalspor- Sıtmapınarıspor : 3-0 (Hük.)
Sancaktarspor-İl Özel İdare : 2-2

B GRUBU
Telekomspor-TEKspor : 1-0
Malatya Bld.- Malatyaspor : 1-3
Tekelspor- Malatyagücü : 2-1
Battalgazi Bld- Demirspor : 0-0

Bu sonuçlarla ligde A Grubu’nda Adafı Kartalspor 35 puanla ligi ilk sırada tamamladı. B Grubu’nda ise 36 puanla ilk sırayı Malatyaspor takımı elde etti.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız