SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Malatyalı Olarak Ayrılıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Memleketi Kayseri'nin Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Malatya Vergi Dairesi başkanı Niyazi Özkök, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'na veda ziyaretinde bulundu. Özkök' ü Oda başkanı Mustafa Bahadır Altaş ile Oda yönetim kurulu ve çok sayıda meslek mensubu karşıladı.

Ziyarette konuşan Özkök, " Malatya’dan ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum" diyerek sözlerine başladı ve 2005 yılından beri görev yaptığı Malatya’da birçok konuda önemli çalışmalar yaptıklarını bu çalışmalardaki başarıda Malatya Halkının çok desteklerini gördüklerini belirterek vergi gelirlerinde ciddi bir başarı elde edildiğini bildirdi ve bu konuda Malatya SMMM odası Başkan ve üyelerine teşekkür etti.

Özkök, özellikle kayısı konusunda yaptıkları çalışmalar ile Malatya ekonomisine önemli bir katkı sağlanacağını belirterek bu çalışmanın devam edeceğini ifade etti.

Malatya’dan sadece görev gereği ayrıldığını belirten Özkök, Malatya’dan bir Malatyalı olarak ayrıldığını bundan sonraki zamanda da Malatya’nın gönlünde ayrı bir yer alacağını belirtti.

Daha sonra söz alan oda başkanı Altaş, bu ziyaretin kendilerini duygulandırdığını belirterek görevde bulunduğu sürede içinde meslek mensuplarına karşı duyarlılığından dolayı Özkök’ e teşekkür etti ve "Bu camia sizi hiç unutmayacak başkanım" dedi.

Altaş, Niyazi Özkök’ ün Mali idare içinde daha iyi görevlere gelmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, "İnanıyorum ki siz gelecekte çok daha güzel yerlere geleceksiniz ve bulunduğunuz görevlerde Malatya’nın temsilcisi olarak bizleri en iyi şekilde temsil edeceksiniz." diye konuştu.

Özkök, Malatya SMMM Odasından Oda üyelerinin alkışları arasında ayrıldı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız