SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Mezar Bizi Solladı.. Vallahi!.'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:44:00
'Bir Mezar Bizi Solladı.. Vallahi!.'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Adıyaman Gölbaşı karayolunda gitmekte olan bir otomobilin yükünü görenler, gözlerine inanamadılar. Otomobilin taşıdığı, bugüne kadar görmedikleri, duymadıkları bir yüktü. Otomobil, bir mezarı taşıyordu!

Karayolunun, Doğanşehir Suçatı mevkiinde araçlarıyla gitmekte olan kişiler, araçlarını sollayan mezarı görünce şaşkına döndüler. Tofaş otomobilin üstünde, muhtemelen bir köy mezarlığında yatan bir ölü için yaptırılan, baş taşında isim ve doğum- ölüm tarihleri ile dua isteği bulunan yaptırılmış mezar üstü vardı. İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra, cep telefonlarına sarıldılar ve başkalarına "Yolda yanımızdan bir mezar geçti" veya " Bir mezar bizi solladı!" diye anlatsalar inandıramayacakları bu manzarayı telefonlarının kamerasıyla görüntülediler. Sonra bir kez daha kendileri "mezarlı otomobili" sollayıp, gördüklerini ayrıntılarıyla belgelediler.

İşin ilginç olan tarafı, mezar taşıyan otomobili, çok sık kaza meydana geldiği için halk arasında "Ölüm Virajı" olarak adlandırılan bölgede görmüşlerdi.

Karayolundaki bu manzaranın tanıkları,  "Ölüm Virajı"nda tanık oldukları görüntüleri esprilerle yorumlarken, mezar taşıyan otomobil Gölbaşı yönüne doğru gözden kayboldu.

FOTOĞRAFLAR: Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız