SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Oda da Sen Döşet'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi'nin koğuş sistemi şeklindeki odaları, Yardımsevenler Derneği'nin kampanyası ile yeniden çift oda şeklinde dizayn ediliyor.

Yardımsevenler Derneği'nin Devlet Hastanesi'nde “Bir Oda da Sen Döşet” adlı kampanyası kapsamında 4 oda yeniden düzenlenirken 6 oda içinde çalışma başlatıldı. Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törene Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, Yardımsevenler Derneği Başkanı Ayten Kılıçaslan ve dernek üyeleri, oda yaptıran Palancı ailesi ve davetliler katıldı.

Yardımsevenler Derneği Başkanı Ayten Kılıçaslan, geçtiğimiz yıl Kız Yetiştirme Yurdu'nda başlattıkları oda yaptırma kampanyasının iyi bir şekilde sonuçlandığını hatırlatarak, bu yılda Devlet Hastanesi'nde kampanya başlattıklarını söyledi. Kılıçaslan, bu nedenle ilk aşamada yaptırılan 4 odadan 1 tanesini eşi Turhan Kılıçaslan ile birlikte yaptırarak kayınvalidesi Taliye Kılıçaslan anısına düzenlediklerini belirtti.

Diğer 3 odanın da İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya Pazarı'nı işleten Palancı ailesinin yaptırdığı öğrenildi. Palancı ailesi adına törene katılan Metin Palancı, böyle bir hayır hizmetinde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, 3 odayı Mualla Palancı, Fatma Palancı ve Hüseyin Palancı anısına yaptırdıklarını kaydetti. Metin Palancı, aile büyüklerinin anısını yaşatmak adına 6 odayı daha düzenleyeceklerini ifade etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Boztepe ise, şanslı bir başhekim olduğunu söyleyerek, hayırseverlerin hastaneye bulundukları katkıdan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Dr. Boztepe, koğuş sisteminden odalı, 2 yataklı, televizyonlu, buzdolaplı standartlar ölçüsündeki odalara kavuştuklarını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız