SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ödenek, İki Açıklama

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Fuat Ölmeztoprak ve Öznur Çalık, ayrı ayrı yaptıkları açıklamada 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin mevcut ödeneğine ek olarak 4.5 milyon YTL daha ödenek verildiğini bildirdiler.

ÖNCE ÖLMEZTOPRAK'TAN..
İlk açıklamanın sahibi Ölmeztoprak, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

"2005 yılında hizmete giren İlimiz 2.Organize Sanayi Bölgemizin altyapı, doğalgaz ve enerji nakil hattı gibi sorunlarının çözümü ve iş istihdamını arttırıcı projelerin hayata geçirebilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız tarafından sanayicimize ekonomik destek sağlanması ve daha sağlıklı bir ortamda çalışma düzeni oluşturulması için 2008 yılında yatırım programında alan 2.organize sanayi bölgemizin projesinin 2.355.000 YTL mevcut ödeneğine ek olarak 4.500.000 YTL ek yapım ödeneği tahsis edilmiştir.

Toplam 350 hektar büyüklüğündeki bölgede yer alan tüm parsellerin üretime geçmesiyle yaklaşık 12 000 insanımıza yeni istihdam imkanı sağlanmış olacaktır."

İKİNCİ AÇIKLAMA ÇALIK'TAN..
Ölmeztoprak'tan iki saat sonra Milletvekili Çalık'ın sekreteryasından gönderilen bültende de şöyle denildi:

"Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 2008 yılı yatırım programında yer alan Malatya-Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi projesinin bu yılki 2.355.000 YTL’lik ödeneğine ilave olarak 4.500.000 YTL ek ödenek tahsisi yapılarak, 2008 toplam ödeneği 6.855.000 YTL’ye yükseltildi. Havaalanı yolu üzerinde toplam proje keşif bedeli 10.188.541 YTL olan 2. OSB’nin 20.11.2009’da tamamlanması planlanıyor.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ek yapım ödeneğiyle birlikte önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete girecek olan OSB’nin Malatya’mızın ekonomik kalkınmasına ve ticari hayatına önemli katkılar sağlayacağını, bir çok vatandaşımıza da iş imkanı sunacağını belirterek “Milletvekillerimizle birlikte Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde 2. OSB projesine ek ödenek tahsisi gerçekleşmiştir. Malatyamız adına son derece olumlu olan bu gelişme işsizlikle mücadele için tüm gücümüzle çalıştığımızın bir diğer göstergesidir. 2.OSB’nin tamamlanması demek 11 bin kişiye yeni istihdam imkanının sağlanması anlamı taşıyor. Bu nedenle bu projeye son derece önem veriyoruz. Ümit ediyorum ki Sanayi ve Ticaret Bakanımızın da destekleriyle önümüzdeki yıl bu projemizi tamamlayacağız. Bu vesileyle Sanayi ve Ticaret Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız